Interview Rik Dieteren

Zorgeloos verhuizen

Verhuizen is een van de meest stressvolle ervaringen in een mensenleven. Je verlaat immers een vertrouwde omgeving en betreedt een nieuwe omgeving. Dit brengt verandering en onzekerheid met zich mee, maar natuurlijk ook nieuwe kansen en mogelijkheden. Naast het verhuizen zijn er ook praktische aspecten zoals het vinden van een nieuwe woning, inpakken, organiseren van de verhuizing, het afhandelen van administratie en financiële zaken waar je rekening mee moet houden. 

Verhuizen vereist ook vaak fysieke inspanning, zoals tillen, sjouwen, verplaatsen van meubels en dozen. Dit kan lichamelijk vermoeiend zijn en kan bijdragen aan stress, vooral als iemand niet gewend is aan dergelijke activiteiten. Met name de laatste twee aspecten zijn voor steeds meer mensen de reden om een professionele verhuisservice in de arm te nemen.

Wij spraken Rik, naamgever en eigenaar van Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen in Roermond over onze samenwerking. Enthousiast begint hij te vertellen: “Enkele jaren geleden sprak ik Inge Vonck, productmanager bij de ledenorganisatie. Het gesprek ging al gauw over ontzorgen, die extra stap zetten en maatwerk bieden. Tussen beide bedrijven zagen we al gauw veel raakvlakken en dat vormde de basis voor onze samenwerking.

Over Rik Dieteren

In 2007 startte ik het bedrijf in mijn eentje met een kleine bus. Waarom? Omdat ik er van overtuigd was dat er in Roermond en omstreken behoefte was aan een betrouwbare partner in verhuizingen en ontruimingen. Iemand die vanuit respect handelt. Niet alleen naar de klant maar ook naar de inboedel die verhuisd of ontruimd dient te worden. Iemand die écht luistert naar de klant en deze wensen vertaalt naar een oplossing op maat.

Ruim vijftien jaar later ben ik trots op wat wij bereikt hebben, én waar we mee bezig zijn richting de toekomst. Onder ons motto ‘geit neet besjteit neet’ gingen we aan de slag met aanvullende diensten zoals onze Inpakservice, Verhuisdozenservice, Opslagdienst (met ook mobiele opslagboxen).

We behaalden de certificering als Erkende Verhuizer, begonnen de Afval Ophaal Dienst, waar we tevens ook een korting aanbieden voor leden, en hebben met ons zusterbedrijf DuVeMa een aantal nieuwe, duurzame verhuismaterialen op de markt gebracht. Ook hebben we dit jaar onze gratis Rik Dieteren VerhuisApp gelanceerd, met een uitgebreide Verhuischecklist.

 

Voordeel voor jou

Ga je binnenkort ook verhuizen of wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Leden ontvangen bij Rik Dieteren 10% korting op de offerte van zowel de professionele verhuisservice als op de service van de Afval Ophaal Dienst.

Meer weten? Bekijk de website van Rik Dieteren via onderstaande button.

Fantastisch team

Fantastisch team

Inmiddels hebben we een fantastisch ‘Team RD’ waarin 22 collega’s elke dag weer hun beste beentje voorzetten om elke verhuizing of ontruiming een fijne ervaring te maken en zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Middels het telefonische voorgesprek met Loïke en Veronique van onze Klantenservice en het bezoek aan huis door onze Verhuisadviseurs Stef, Nathalie en mijzelf leren we onze klanten beter kennen. Zo weten we wat ze belangrijk vinden, wat spannend is en waar ze tegenop zien. Tijdens dit vrijblijvende gesprek maken wij een gedetailleerd overzicht van onze werkzaamheden. De klant heeft alles op papier om rustig na te lezen en komt niet voor verrassingen te staan. Ons team heeft eveneens alles op papier voor een goede voorbereiding. Zo weet iedereen precies wat er verwacht kan worden. Goede communicatie is immers de basis voor alles”.

“En zo kan ik nog uren vertellen,” lacht hij. “Maar wij laten altijd liever onze klanten spreken. Dit doen ze via de onafhankelijke website ‘Klantenvertellen.nl’ en het doet ons team altijd weer goed om deze dankbare woorden te lezen. Daar doen we het immers voor!”