Magische ledendagen bij Toverland

Met extra hoge kortingen

Beleef op 25 en 26 mei of 1 en 2 juni 2024 een betoverend dagje uit bij Attractiepark Toverland! Tijdens de Groene Kruis ledendagen ontvang jij als lid extra voordeel op de entreeprijs.

🎢 Vanaf 140 cm: €27,50 p.p. (normaal €39,50 + parkeerticket t.w.v. €10,-)
🎢 Kinderen 90 - 140 cm: €21,50,- p.p. (normaal €31,50)
🎢 Voor de allerkleinste pretparkbezoekers < 90 cm is het bezoek gratis

Als lid ontvang je tijdens deze ledendagen ook nog een extra korting van 5% op het gehele horeca aanbod en merchandise. Dit kan op vertoon van jouw ticket.

Je ontvangt jouw parkeerticket bij de ingang van het park. De ticketshop is geopend t/m vrijdag 24 mei. 

Bestel jouw entreetickets!

Wil jij een hele dag de magie beleven in Attractiepark Toverland? Bestel dan nu jouw tickets via onderstaande button!

Kortingscode: MVLDGROENEKRUIS2024
*Je kunt het beste de code kopiëren zodat de code geheel goed is overgenomen

Vergeet niet je ledenpas mee te nemen, want bij sommige gelegenheden kan hierom worden gevraagd. 

Betreed de betoverende werelden van Attractiepark Toverland

Betreed de betoverende werelden van Attractiepark Toverland

Heb je altijd al gedroomd om te leren vliegen? Met Merlijn als leermeester heb je het zo onder de knie in zijn vliegschool Pixarus. Je bepaalt zelf hoe vaak je over de kop gaat! In de Garden Tour, de kruidentuin van Merlijn, maak je een rondrit langs bijzondere en fantasierijke planten. Met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging kun je in entreegebied Port Laguna écht toveren.

In Toverland wisselen sensationele achtbanen, vrolijke familieattracties en klimtoestellen elkaar af. Vlieg mee onder de vleugels van de spectaculaire wing coaster Fēnix. Kom tot rust in bootjesattractie Merlin’s Quest of stap in Troy: de snelste, hoogste én langste houten achtbaan van de Benelux. Waterratten kunnen zich uitleven met een spannend wildwateravontuur in de kolkende Djengu River. Ontdek ook de parkshow Aqua Bellatores: een waterspektakel vol stunts en indrukwekkende watereffecten. In Toverland beleeft iedereen gegarandeerd een betoverende dag.