Jaarverslag 2023

‘Omdat je niet weet wat gaat komen’

Team Groene Kruis Ledenorganisatie zet zich dagelijks in om de best mogelijke ondersteuning en diensten te bieden. Elk gesprek, elke interactie met de leden, is gericht op wat men zelf kan en wil. We verwijzen door, kijken naar de mogelijkheden en denken mee.  

Het afgelopen jaar markeert een tijd van transformatie voor de Groene Kruis Ledenorganisatie. We hebben een nieuwe strategische koers ingezet, ons concentrerend op gezondheidspromotie en wanneer nodig ook een eerste loket om de weg te vinden naar de juiste ondersteuning of oplossingen. Deze focus heeft ons in staat gesteld om onze dienstverlening te verbeteren, uit te breiden en nieuwe activiteiten te starten die aansluiten bij de behoeften van onze leden. Want gezondheid is veel meer dan alleen ‘niet ziek zijn’.

Groene Kruis Ledenorganisatie is een essentiële spil in de zorg en welzijn in Noord- en Midden-Limburg. Wij zetten ons in om innovatieve en op maat gemaakte diensten te bieden die gericht zijn op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van onze leden. In ons jaarverslag lees je meer over ons 2023. We kunnen niet wachten om in 2024 nog meer diensten en activiteiten aan te kunnen bieden voor onze leden.

Jaarverslag

Jaarverslag 2023 door Communicatie Groene Kruis Ledenorganisatie

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €17,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten.