Huis van Morgen

Slim in eigen huis

Het Huis van Morgen is een initiatief in Panningen waar jij als bezoeker geïnformeerd en geïnspireerd wordt over de mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Want dat willen we allemaal! En wist je dat dit vaak mogelijk is met een paar eenvoudige aanpassingen in en om het huis. Het Huis van Morgen laat deze mogelijkheden zien. 

Vaak zijn enkele eenvoudige aanpassingen voldoende om jouw huis geschikt te maken voor de toekomst. Denk hierbij aan een drempelhulp, een bewegingsmelder, ergonomische keukenhulpjes, een meubelverhoger, een robotstofzuiger en ga zo maar door. In het Huis van Morgen in Panningen zijn wel meer dan 100 innovatieve aanpassingen te vinden die jij allemaal mag en kan uitproberen, zodat je zelf het gemak kunt ervaren. Het Huis van Morgen is een dynamische plek die nooit stilstaat, want de (technologische) ontwikkelingen doen dat ook niet! 

Groene Kruis Ledenorganisatie en Het Huis van Morgen
Als Groene Kruis Ledenorganisatie staan wij achter het mooie initiatief van het Huis van Morgen. Net zoals het Huis van Morgen ondersteunen wij bij het zelfstandig en comfortabel blijven leven in de eigen leefomgeving. Niks is fijner en mooier als in je eigen huis blijven wonen, en dat met een paar kleine aanpassingen. 

Meer weten? Klik dan hier. 

Plan een bezichtiging

Wil je weten wat je kunt doen in en rondom het huis? Kom dan naar het Huis van Morgen. Hier kun je zelf ervaren welke mogelijkheden er zijn om langer in jouw eigen huis te kunnen blijven wonen.

Maak een afspraak via telefoonnummer 06 – 83 41 70 46
Bereikbaar van maa t/m vrij van 10:00 tot 16:00 uur

Of maak een afspraak via de onderstaande button. 

Huis van Morgen

Wanneer we bezoekers ontvangen, zien we dat ze de hulpmiddelen bekijken, vasthouden en uitproberen. Dit leidt vaak tot gesprekken over handige aanpassingen voor in of rondom hun huis die ze vooraf niet hadden verwacht.

Ypkje
Vrijwilligster van Huis van Morgen

De meeste hulpmiddelen zijn niet opvallend, aangezien ervaring laat zien dat mensen niet willen laten zien dat de hulpmiddelen aanwezig zijn.

Ypkje
Vrijwilligster van Huis van Morgen