Restaurant ledenvoordeel

Proef de regio

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie nodigen we je uit om de smaken van de regio te ontdekken. Of je nu een romantisch diner voor twee plant, of een gezellige avond uit met de familie: onze partners hebben voor ieder wat wils. Lees hieronder meer over de aangesloten restaurants en de voorwaarden. Ga erop uit en ontdek wat onze regio culinair te bieden heeft: van Bergen tot Well tot Venlo en meer!

Wil je gebruik maken van dit voordeel? Lees hieronder stap voor stap hoe jij jouw diner of lunch plant.

Hoe werkt het?

1. ReserverenJe reserveert telefonisch of via de websitetool van het betreffende restaurant, benoem dat je gebruik wil maken van je Groene Kruis Ledenorganisatie voordeel. Let op: vooraf reserveren is verplicht.

2. Aantallen | Van deze deal kun je gebruik maken voor max. 4 personen met je ledenpas bij de aangesloten restaurants.

3. VoordeelNeem je ledenpas mee. Deze moet je laten zien bij het afrekenen. Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie krijg je 10% voordeel op de totale rekening.

4. Uitzonderingen | Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende acties.

5. Plannen maar | Geniet en ontdek alle culinaire parels van de regio!

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €17,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

Aangesloten restaurants