Ontspannen in Zuid-Limburg

Thermae 2000 is een van de grootste wellness centra in Nederland met water uit eigen bron op een diepte van 381 meter in de Cauberg. Het water van Thermae 2000 staat bekend om zijn thermale krachten die zorgen voor ontspanning en goed zijn voor spieren en gewrichten. Met diverse binnen en buiten baden, uitgebreid saunalandschap, massages en een relaxbioscoop, is het de ideale plek om tot rust te komen. Ontdek de warmte van het thermale water. Een dagje wellness in Thermae 2000 nu met €7,50 korting op de entree en deze kost daarmee slechts €25 voor een dagarrangement. Bestel hier uw tickets met korting.

Inhoud dagentree

Toegang tot het wellnesscentrum met thermale baden en het uitgebreide saunalandschap, gratis deelname aan de dagactiviteiten: floating, opgietingen, blotevoetenpad en ThermaeMotion en vrij gebruik van scrubzout en shampoo.

Voordeel als lid

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie ontvangt u €7,50 korting op uw dagentree. Op de website van Thermae 2000 kunt u uw tickets online bestellen, maar u kunt ook uw ledenpas aan de kassa laten zien.

€7,50 korting

Ledenvoordeel

Dagje ontspannen en relaxen in de sauna? Het water uit eigen bron staat bekend om de thermale krachten die zorgen voor ontspanning en goed zijn voor spieren en gewrichten. Het is de ideale plek om tot rust te komen.

Geniet van wellness met korting in Thermae 2000, als Groene Kruis lid krijgt u €7,50 korting op een dagarrangement. U betaalt €25 i.p.v. de normale prijs van €32,50. Klik hier voor de mogelijkheden.

Voorwaarden
Neem uw ledenpas mee bij dag van bezoek. Bekijk de openingstijden en badkleding dagen hier.

Bestel tickets

Meer weten?

Overall cijfer

7.3

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Prettige sauna's, groot aanbod en prachtig uitzicht. Bij aankomst werd er niks uitgelegd of gevraagd of we hier eerder waren geweest waardoor we het zelf moesten uitvogelen hoe verder. Ik vond de massage tegenvallen: eerdere ervaringen zijn in een aparte ruimte met rustgevende muziek en bepaalde professionaliteit bij bijv. uitdoen van de badjas. Hier ligt je met gordijnen van andere gemasseerde af, is de muziek standje (bijna) top 40 en werd er niet even netjes gedraaid tijdens het uitdoen van de badjas. Kleine puntjes ter verbetering die al met al de ervaring minder plezierig maakte als gehoopt.

6.5Anoniem, 8 maart 2018

Het was weer een tijd geleden dat we hier waren geweest. De laatste paar keer dat we hier waren geweest viel het tegen. Ik vond het eten niet geweldig en heel weinig. En een bubbelbad deed het toen een hele tijd niet. Maar ik vind dat er wel veel verbeterd en opgeknapt is. Ook zijn er voldoende fijne rustplekken. En we hadden nu wel lekkerder gegeten, maar het extra bijbestellen van frietjes was wel nodig. Een kop thee word hier ook leuk gepresenteerd en we hadden ook hele lekkere abrikosevlaai. En vriendelijk personeel.

8Anoniem, 8 maart 2018