Beleef magische momenten

Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van een onbezorgd dagje uit.

Reusachtige achtbanen, vrolijke familieattracties en klimtoestellen wisselen elkaar af in sfeervolle werelden, zowel indoor als outdoor. Ga op avontuur in de mysterieuze wildwaterbaan Djengu River, waag een ritje per motor in lanceerachtbaan Booster Bike en ontdek jouw eigen magische krachten in het Toverhuis. Even afkoelen? Stap dan in de boomstamwildwaterbaan Backstroke, waar jouw ritje eindigt met een splash vanaf 15 meter hoogte. Het hoogtepunt van een dag in Toverland is natuurlijk Troy: de hoogste, snelste én langste houten achtbaan van de Benelux!

Met meer dan 30 attracties en shows voor zowel jong als oud, beleeft iedereen in Toverland gegarandeerd een magisch mooie dag. Een dagje Toverland is met zowel indoor als outdoor themagebieden bovendien weersonafhankelijk.

Een complete dag uit

Toverland ligt tussen Eindhoven en Venlo, en is daarmee snel bereikbaar vanuit Brabant en Limburg. Er is ruime parkeergelegenheid en een fietsenstalling direct naast het park. Het attractiepark beschikt over een ruim horeca-aanbod en diverse sfeervolle themarestaurants. Het is ook toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen. De attracties in Toverland zijn grotendeels toegankelijk voor zowel mindervaliden als rolstoelgebruikers. Kortom, alles is aanwezig voor een compleet dagje uit in Limburg.

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

€4 korting

Ledenvoordeel

Leden ontvangen op hun online bestelling €4 korting per persoon. Deze kortingen zijn in het hoog- en laagseizoen gelijk. De online tickets voor Toverland kunt u hier bestellen.

De tickets in het hoogseizoen kosten €32 als lid kunt u al voor €28 per persoon profiteren van een leuk dagje in het laagseizoen krijgt u de tickets voor €24 in plaats van €28.

Hoogseizoen: 7 juli tot en met 4 november (m.u.v. Halloween)
Laagseizoen: 24 maart tot en met 6 juli

Klik hier voor de actuele openingstijden.

Wilt u graag gebruik maken van de kortingscode? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Bestel tickets

Meer weten?

Overall cijfer

7.5

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Mooi park dat net iets goedkoper is dan concurrenten. Het park doet qua aankleding echt niet onder voor de andere concurrerende parken. Volgend jaar gaat Toverland verder uitbreiden met diverse gave attracties. Eten op het park is betaalbaar, maar er zijn ook genoeg leuke restaurantjes in de omgeving.

7Anoniem, 8 maart 2018

Heel mooi park met als focus de kinderen van 2 tot 14 jaar. Erg veel te doen zowel binnen als buiten. Ook als volwassenen nog wat spanning te vinden. Zeker de moeite en een van de betere parken in Nederland.

8Anoniem, 8 maart 2018