Gratis terugkomticket bij Thermae 2000

Kom naar de ledenweken

Ontspannen is altijd een goed idee, zelfs als je net je vakantie achter de rug hebt. Met een bezoekje aan Thermae 2000 blijf je dat vakantiegevoel nog even vasthouden! Ervaar een dag ontspanning bovenop de Cauberg waar alles samenkomt: de kracht van het water, de rust en de ruimte van de natuur, de eeuwenoude piramides en Limburgse gastvrijheid. Alles rustend op onze basisfilosofie: ‘Mens Sana in Corpore Sano’. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Bij Thermae 2000 ervaar je het prachtige Zuid-Limburg, rust en ontspanning op luxueuze wijze.

Van 18 september tot en met 1 oktober is er een speciale ledenweek bij Thermae 2000. Zo boek jij jouw entreeticket voor maar €30,- (i.p.v. €47,50) per persoon én om ervoor te zorgen dat je jezelf snel genoeg weer een ontspannen dagje weg gunt, ontvang je een gratis terugkomt ticket die je kunt besteden in de week van 6 november tot en met 19 november. 

Voeg deze voordelige extra’s toe aan jouw wellnessbezoek:

  • Koffie & vlaai voor €6,50 (i.p.v. €6,95)
  • Wellnessactiviteit naar keuze voor €5,- (i.p.v. €7,95)
  • Slippers voor €7,95 (i.p.v. €12,95)

Badkleding of ongekleed?
Thermae 2000 kent dagen mét badkleding, zonder badkleding en mixdagen. Bekijk hier de kalender en uitleg van badkleding- en ongeklede dagen: www.thermae.nl/wellness/badkleding-en-ongeklede-dagen/

Hoe werkt het?

Klaar om je dagje ontspanning te boeken?

  • Klik op onderstaande button
  • Gebruik deze code bij het veld 'actiecode': GKSeptNov23
  • Je ontvangt aan het einde van je bezoek een terugkomvoucher, waarmee je een reservering kunt maken voor november
  • Enkel mogelijk tijdens de speciale ledenweken

Wij wensen je een hele ontspannen dag toe!