De zomereditie van het Z-magazine valt op de mat!

Nieuw leesvoer

De zomervakantie is voor veel van start gegaan, en dat betekent dé ultieme tijd om even tot rust te komen. Grijp je favoriete boek uit de kast, luister een podcast, ga eropuit, of lees de nieuwe zomereditie van het Z-magazine! Want goed nieuws, deze valt in de week van 24 tot en met 28 juli weer op de mat bij onze leden, medewerkers en vrijwilligers!

In deze editie staat 'samen sterker staan' centraal. Je leest over hoe met aandacht van een naaste alles leuker wordt en ontdekt de inspirerende nieuwe column van Ko de Ruijter. Daarnaast lees je over onze nieuwe samenwerking met Go mingle, hoe Positieve Gezondheid bewoners dichter bij elkaar brengt en hebben we weer diverse activiteiten op de planning voor het najaar. En wil je nou écht even helemaal tot rust komen? Voor de kids is er een leuk knutselwerkje te vinden in het magazine.

Wij wensen jullie een fantastische zomervakantie vol rust, avontuur en plezier. Veel lees- en knutselplezier met het Z-magazine! 

 

 

Het digitale Z-magazine

Meld je nu aan als lid

Wil je het Z-magazine blijven ontvangen? Meld je dan nu aan als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie.

Wij bieden onze 73.000 leden in Midden- en Noord-Limburg aanvullende diensten en activiteiten op het gebied van gemak, gezondheid, zelfstandig leven en ontspanning.

Ontvang jij het Z-magazine niet?

Ben jij lid, maar ontvang jij het Z-magazine niet op jouw deurmat? Dan laat het ons via onderstaande button weten. Ben je geen lid? Dan ontvang je vanaf 2023 het Z-magazine niet meer op jouw deurmat, maar kun je 'm digitaal lezen.