Dé Maaltijdservice

Beoordeeld met een 8

Eenvoudig verse maaltijden bij jou thuis

Houdt je van vers, voedzaam en gemak, maar heb je het te druk of ben je niet in staat om zelf te koken? Onze maaltijdservice bezorgt gemakkelijk en de meest verse maaltijden gratis bij jou thuis. Al sinds 1972 bezorgt Dé Maaltijdservice lekker eten bij iedereen die niet meer zelf wil of kan koken. Dat doen zij samen met hun zorg- en welzijnspartners en met meer dan 600 vrijwilligers.

Gezond in een handomdraai

Geen boodschappenlijstjes, niet meer winkelen in volle supermarkten, maar je geniet wel van heerlijke voedzame en verse maaltijden. Iedere week kun je kiezen uit meer dan 100 verse, uitgebalanceerde en veilig gekoelde soepen, maaltijden en nagerechten. Deze verwarm je zelf in de oven of magnetron. Je vindt het hele assortiment op www.demaaltijdservice.nl

Je kunt ook maaltijden bestellen die al verwarmd bij je aan huis worden geleverd. Deze bezorgen wij dagelijks tussen 12.00 en 13.00 uur. Deze service is nog niet in al onze regio’s beschikbaar, maar bel ons vooral! Want misschien starten wij hiermee al snel bij jou in de buurt.

Heb je dieetwensen? Geen probleem! In het assortiment zijn zoutarme, gemalen, glutenvrije en lactosevrije maaltijden opgenomen. Met het uitgebreide assortiment ontdek je gegarandeerd maaltijden die je lekker vindt.

Groene Kruis Maaltijdservice proberen?
Wil je de culinaire gemakken van Groene Kruis Maaltijdservice proberen? Vraag vrijblijvend en gratis een proefmaaltijd aan. Woon je in Noord- of Midden-Limburg, dan wordt dit pakket gratis bij je thuisbezorgd.

Klant van Dé Maaltijdservice? Dan bezorgen we ook boodschappen!
Ben je niet (altijd) in de gelegenheid om zelf boodschappen te doen? Met De Boodschappenservice van Dé Maaltijdservice bestel je eenvoudig jouw dagelijkse benodigdheden en bezorgen zij de boodschappen gratis bij je thuis in combinatie met jouw maaltijden aan huis. Bekijk hier het assortiment van De Boodschappenservice.

Bereiden
De maaltijden zijn zowel in de oven als in een magnetron eenvoudig en veilig te verwarmen. Heb je geen magnetron? Dan heb je de mogelijkheid deze bij De Maaltijdservice te huren.

Exclusieve spaaractie
Speciaal voor leden van Groene Kruis is er een aantrekkelijke spaaractie. Bij je eerste bestelling ontvang je een spaarkaart. Bij bestelling van elke hoofdmaaltijd krijg je één stempel. Na 28 hoofdmaaltijden heb je een volle spaarkaart. Met één of meerdere volle spaarkaarten kun je leuke cadeaus uitkiezen. Wanneer je voor het eerst één of meerdere spaarkaarten inlevert, ontvang je bovendien ook nog een gratis magnetronbordkap.

Bekijk hier de cadeautjes

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €17,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

Voordeel

Ledenvoordeel

Niet meer winkelen in volle supermarkten, maar wil je wel verse maaltijden aan huis? Probeer Dé Maaltijdservice en kies wekelijks uit 75 maaltijden, afgestemd op het seizoen en op uw dieet. Zoutarm, gemalen, glutenvrij en lactosevrij maaltijden.

Als klant van Dé Maaltijdservice spaar je voor leuke cadeaus door middel van De Maaltijdservice spaarkaart.

Bestel direct!

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

8

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Lekker en heel handig. We zijn aan het verbouwen en hebben 2 maanden geen keuken. Ideaal!

8Mevrouw Kirkels, Belfeld, 16 februari 2018

Handig dat je eerst een proefpakket ontvangt. De maaltijden zijn lekker en makkelijk te bereiden. Het smaakt natuurlijk altijd wel iets anders dan je eigen verse maaltijden, maar het is ontzettend handig en lekker. Ook is het logistiek goed geregeld.

8Mevrouw Cox, Deurne, 4 januari 2018