Dé Maaltijdservice

Beoordeeld met een 8

Eenvoudig verse maaltijden bij u thuis

Houdt u van vers, voedzaam en gemak, maar heeft u het te druk of bent u niet in staat om zelf te koken? Onze maaltijdservice bezorgt gemakkelijk en de meest verse maaltijden gratis bij u thuis. Al sinds 1972 bezorgt Dé Maaltijdservice lekker eten bij iedereen die niet meer zelf wil of kan koken. Dat doen zij samen met hun zorg- en welzijnspartners en met meer dan 600 vrijwilligers.

Gezond in een handomdraai

Geen boodschappenlijstjes, niet meer winkelen in volle supermarkten, maar u geniet wel van heerlijke voedzame en verse maaltijden. Iedere week kunt u kiezen uit meer dan 100 verse, uitgebalanceerde en veilig gekoelde soepen, maaltijden en nagerechten. Deze verwarmt u zelf in de oven of magnetron. U vindt het hele assortiment op www.demaaltijdservice.nl

U kunt ook maaltijden bestellen die al verwarmd bij u aan huis worden geleverd. Deze bezorgen wij dagelijks tussen 12.00 en 13.00 uur. Deze service is nog niet in al onze regio’s beschikbaar, maar bel ons vooral! Want misschien starten wij hiermee al snel bij u in de buurt.

Heeft u dieetwensen? Geen probleem! In het assortiment zijn zoutarme, gemalen, glutenvrije en lactosevrije maaltijden opgenomen. Met het uitgebreide assortiment ontdekt u gegarandeerd maaltijden die u lekker vindt.

Groene Kruis Maaltijdservice proberen?
Wilt u de culinaire gemakken van Groene Kruis Maaltijdservice proberen? Vraag vrijblijvend en gratis een proefmaaltijd aan. Woont u in Noord- of Midden-Limburg, dan wordt dit pakket gratis bij u thuisbezorgd.

Klant van Dé Maaltijdservice? Dan bezorgen we ook boodschappen!
Bent u niet (altijd) in de gelegenheid om zelf boodschappen te doen? Met De Boodschappenservice van Dé Maaltijdservice bestelt u eenvoudig uw dagelijkse benodigdheden en bezorgen zij de boodschappen gratis bij u thuis in combinatie met uw maaltijden aan huis. Bekijk hier het assortiment van De Boodschappenservice.

Bereiden
De maaltijden zijn zowel in de oven als in een magnetron eenvoudig en veilig te verwarmen. Heeft u geen magnetron? Dan heeft u de mogelijkheid deze bij De Maaltijdservice te huren.

Exclusieve spaaractie
Speciaal voor leden van Groene Kruis is er een aantrekkelijke spaaractie. Bij uw eerste bestelling ontvangt u een spaarkaart. Bij bestelling van elke hoofdmaaltijd krijgt u één stempel. Na 28 hoofdmaaltijden heeft u een volle spaarkaart. Met één of meerdere volle spaarkaarten kunt u leuke cadeaus uitkiezen. Wanneer u voor het eerst één of meerdere spaarkaarten inlevert, ontvangt u bovendien ook nog een gratis magnetronbordkap.

Bekijk hier de cadeautjes

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in uw vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €14,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

Voordeel

Ledenvoordeel

Niet meer winkelen in volle supermarkten, maar wilt u wel verse maaltijden aan huis? Probeer Dé Maaltijdservice en kies wekelijks uit 75 maaltijden, afgestemd op het seizoen en op uw dieet. Zoutarm, gemalen, glutenvrij en lactosevrij maaltijden.

Als klant van Dé Maaltijdservice spaart u voor leuke cadeaus door middel van De Maaltijdservice spaarkaart.

Bestel direct!

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

8

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Lekker en heel handig. We zijn aan het verbouwen en hebben 2 maanden geen keuken. Ideaal!

8Mevrouw Kirkels, Belfeld, 16 februari 2018

Handig dat je eerst een proefpakket ontvangt. De maaltijden zijn lekker en makkelijk te bereiden. Het smaakt natuurlijk altijd wel iets anders dan je eigen verse maaltijden, maar het is ontzettend handig en lekker. Ook is het logistiek goed geregeld.

8Mevrouw Cox, Deurne, 4 januari 2018