Wijkverpleging

Mensen die het hard nodig hebben kunnen rekenen op Groene Kruis wijkverpleging. Jong en oud. U kunt rekenen op professionele zorg, overdag, 's nachts en in het weekend. Uitstekende zorg bieden en persoonlijke aandacht geven, dat is waar Groene Kruis wijkverpleging om draait. Groene Kruis Ledenorganisatie ondersteunt de wijkverpleging met onderzoek, hulpmiddelen en evenementen.

De wijkverpleegkundige stimuleert u om zo goed mogelijk voor uzelf te zorgen. En wat u niet meer zelf kunt, daar helpt de verpleegkundige bij. Daarbij wordt ook wel eens het netwerk van specialisten ingeschakeld.

Goede zorg en tevreden klanten, dat is waar wij voor staan. Lees hier meer over wijkverpleging.

Bewust, betrokken en bekwaam

Onze collega's van Groene Kruis wijkverpleging kunnen 24 uur per dag zorg verlenen, zowel verpleging als verzorging. Bij hen krijgt u de aandacht die u verdient. Iedere situatie is uniek en dat is het vertrekpunt van de zorg die zij verlenen.

Zij kennen hun cliënten door en door. Door de inzet van kleine teams houden zij goed de vinger aan de pols en zijn er vertrouwde en bekende gezichten.

De medewerkers in de wijkteams hebben veel kennis en ervaring, ook als het gaat om specialistische zorg. Denk bijvoorbeeld aan wondzorg of diabeteszorg. Het zijn echte zorgprofessionals.

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

8,4 tevredenheid

Wijkverpleging

Heeft u door een ziekte, aandoening of beperking medische zorg nodig? Of heeft u hulp nodig bij het aankleden of wassen? Wij helpen u met de indicatie voor wijkverpleging. In de meeste situaties wordt de zorg vergoed uit het basispakket. Wijkverpleging is alle zorg die verpleegkundigen en verzorgenden thuis leveren.

Hoe vraag ik wijkverpleging aan?

  • U kunt contact opnemen met het wijkteam in uw gemeente
  • Zoek hier het wijkteam in uw gemeente
  • Neem telefonisch of per e-mail contact of 
  • Klik hier om direct zorg aan te vragen

Direct lid worden

Meer weten?

Wijkverpleging

8.4

Gebaseerd op
1 beoordelingen

Wijkverpleging

Cliënten geven Groene Kruis wijkverpleging een 8,4. Volgens cliënten voelt de zorg vertrouwd en ze zijn erg tevreden over de kwaliteit. Medewerkers nemen voldoende tijd en hebben veel aandacht voor cliënten.

8.4Cliënttevredenheidsonderzoek, 26 maart 2018