ZorgMies maakt het leven leuker!

ZorgMies maakt het leven leuker!

ZorgMies kan ondersteuning bieden bij dagelijkse activiteiten. De ondersteuning sluit aan bij uw wensen en op momenten dat u het nodig vindt. Dagelijkse klusjes zijn soms niet meer gemakkelijk om te doen. Vaak kunt u dan wel wat hulp gebruiken. Ook bij bijvoorbeeld een bezoek aan arts of therapeute kunt u begeleiding krijgen. Of wat dacht u van samen een wandeling maken of samen te lezen of een spelletje te spelen. Allemaal dingen waarvoor u ondersteuning van ZorgMies kunt vragen.

Persoonlijke aandacht, betrokkenheid, behulpzaam zijn, respect en een luisterend oor bieden staan voorop! Zij bieden u ondersteuning op een behulpzame en prettige manier!

Hulp bieden kan wenselijk zijn bij: 

 • Huishoudelijke karweitjes
 • Begeleiding  
 • Verzorging van huisdieren 
 • Wandelen of een uitstapje maken 
 • Lezen of een gezelschapsspel doen 
 • Begeleiding bij bezoek arts of therapeut 
 • Samen koken, boodschappen doen 
 • Klusjes in en rond huis 
 • Samen tuinieren 
 • Uw administratie 
 • Plannen van dagelijkse activiteiten 
 • Alle overige typen van hulp en gezelschap

ZorgMies kan dus heel veel betekenen voor u. Bovendien krijgt u hulp van een vaste ZorgMies en dat is natuurlijk erg prettig en vertrouwd. ZorgMiesen zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag inzetbaar. 

Uw ledenvoordeel

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie ontvangt u de eerste 2 uur gratis zorg bij afname van 4 uur zorg binnen 2 weken.

Word ook lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Gezond en vitaal blijven, genieten van de leuke dingen in het leven, blijven leren, nieuwe dingen ontdekken, lekker in je vel zitten… Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie heb je het goed voor elkaar! 

Het lidmaatschap kost maar €15,95 per kalenderjaar en daarmee profiteer je van heel veel korting en extra’s op tal van diensten. 

Regio Maas & Peel

Regio Maas & Peel

Mantelzorgondersteuning in Mook & Middelaar, Gennep en Bergen in Limburg en de gemeenten Cuijk, Mill & St Hubert, Grave, Boxmeer, Boekel, Gemert en Bakel.

U wil langer thuis blijven wonen, maar u kunt wel wat extra hulp gebruiken? ZorgMies Maas & Peel biedt mantelzorgondersteuning die aansluit bij uw wensen. Benieuwd wat ZorgMies voor u kan betekenen? Neem contact op met Maaike van Oostrum.

Meer weten? Kijk dan op ZorgMies regio Maas & Peel, Maaike van Oostrum. Blijf op de hoogte via Facebook.

Regio Midden-Limburg

ZorgMies Midden-Limburg is opgestart door Henk Jacobs: "Ik ben sociaal, heb van nature een interesse in andere mensen en wat hen bezighoudt. Doordat voor mij het glas vrijwel altijd halfvol is en omdat ik graag het initiatief neem, maakt dat mensen graag met me samenwerken. 

Meer weten? Kijk dan op ZorgMies Midden-Limburg, Henk Jacobs. Blijf op de hoogte via Facebook.

Regio Midden-Limburg
Regio Horst aan de Maas

Regio Horst aan de Maas

Wil je zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving wonen of zoekt u ondersteuning aan huis voor uw naaste(n)? ZorgMies Horst aan de Maas biedt mantelzorgondersteuning die aansluit bij de situatie. Wilt u vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op met Miranda Fahner.

Meer weten? Kijk dan op ZorgMies Horst aan de Maas of blijf op de hoogte via Facebook

Regio Venlo

ZorgMies Venlo en omgeving (gemeente Venlo en gemeente Peel en Maas) biedt zorg op maat die ondersteunend is aan mantelzorgers of aanvullend is aan de reguliere thuiszorg. Mocht u meer willen weten? Neem dan contact met ons op. Linda Dennemans en Maurice op ’t Veld. 06-20573083 of venlo@zorgmies.nl

ZorgMies Venlo - ZorgMies Nederland

Facebook: ZorgMies Venlo en omgeving | Facebook

Regio Venlo