Personenalarmering

Groene Kruis Sociale Personenalarmering

Groene Kruis Sociale Personenalarmering is handig voor iedereen die de zekerheid van hulp achter de hand wil hebben. Bijvoorbeeld als u ouder wordt en zelfstandig wilt blijven wonen. Dan is het fijn dat u met één druk op de knop een beroep kunt doen op de hulp van uw familie en/of uw mantelzorger.

Hoe werkt het?

Groene Kruis Sociale Personenalarmering is een alarmeringssysteem waarmee u met één druk op de knop hulp inroept. Met een drukknop aan een halskoord of armband en een alarmeringtoestel kunt u in en om het huis altijd hulp inschakelen mocht dat nodig zijn.

Als u op de knop drukt, dan krijgen de door u opgegeven contactpersonen (familie/mantelzorger) via een alarmcentrale een melding en zullen zij snel met u contact opnemen of komen kijken. En als zij niet direct bereikbaar zijn, wordt een tweede of indien nodig een derde contactpersoon ingeseind. Ook als u niet in staat bent te antwoorden, zorgt de alarmcentrale dat er hulp komt. Dat is wel zo’n veilig gevoel. Deze abonnementsvorm van Groene Kruis Personenalarmering heet Sociale Personenalarmering.

Aanmelden voor sociale alarmering

Groene Kruis Sociale Personenalarmering biedt uitkomst, 24 uur per dag, 7 dagen per week, waar u ook bent in huis.

Sociale personenalarmering aanvragen kan via onderstaande button.

Sociale Personenalarmering

Bij Sociale Personenalarmering wordt eerst uw familie en/of mantelzorger ingeschakeld. Mocht de eerste mantelzorger onverhoopt niet bereikbaar zijn, dan wordt een tweede of zelfs een derde contactpersoon ingeschakeld. Één van hen komt dan een kijkje bij u nemen. Bij Sociale Personenalarmering wordt altijd eerst contact gezocht met de contactpersonen die u vooraf zelf heeft doorgegeven. Indien de situatie hierom vraagt, zullen medische hulpdiensten worden ingeschakeld. Op die manier blijft u verzekerd van hulp als dat nodig is.

Sociale Personenalarmering
€24,95 per maand

Wat kost Sociale Personenalarmering?

U betaalt eenmalige kosten voor de installatie (€86,90) en een maandelijks bedrag (€24,95). We bespreken graag met u persoonlijk uw wensen en de daarbij behorende kosten.

Prijzen zijn inclusief alle benodigde apparatuur voor Sociale Personenalarmering en exclusief eventuele kosten voor het toegangssysteem.

Direct aanmelden
Professionele Personenalarmering

Professionele Personenalarmering

Om professionele alarmopvolging van een zorgverlener van Groene Kruis Wijkverpleging te kunnen ontvangen, heeft u een indicatie voor wijkverpleging nodig. De wijkverpleegkundige bekijkt tijdens het indicatiegesprek met u, welke mogelijkheden u heeft binnen uw eigen sociale netwerk en waar mogelijk professionele ondersteuning noodzakelijk is. Vanwege de druk op de wijkverpleging bieden we professionele alarmopvolging alleen aan cliënten die thuiszorg ontvangen van Groene Kruis wijkverpleging.

Wilt u een indicatie voor thuiszorg aanvragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via T 088 - 61 088 61.

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl