Voor al uw vragen

Als Groene Kruis Ledenorganisatie, zijn we er voor onze leden.  Ledenadviseur Angelique Stevens helpt onze leden met kleine én grote zorgvragen. Heeft u bijvoorbeeld vragen over hulpmiddelen uit de Medipoint Groene Kruis winkel, over mantelzorg of over een van onze diensten, dan kan onze ledenadviseur u adviseren. U kunt vragen stellen aan onze ledenadviseur per mail, telefonisch, tijdens spreekuren, bij een informatiebijeenkomst of tijdens een huisbezoek.

Een vraag aan onze ledenadviseur

Als u een hulpvraag heeft is het soms lastig te bepalen welke hulp u nodig heeft en hoe dat geregeld kan worden. De ledenadviseur kan u dan helpen de juiste weg te vinden in het ‘zorglandschap’. Angelique kan als ledenadviseur kan bij u thuis te komen, maar ze heeft ook een spreekuur op diverse locaties en telefonische spreekuren. Alle data en tijden vindt u onderaan de pagina.

Spreekuren

Op diverse plaatsen en tijdstippen houdt de ledenadviseur kosteloze spreekuren. Wilt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, bel dan met Angelique 06-83139208.

Op dit moment zijn er geen geplande spreekuren.

 

Locaties spreekuren

Op onderstaande locaties vinden de spreekuren van de ledenadviseur plaats.

  • Weert, Vogelsbleek 10
  • Roermond, Kempweg 33
  • Blerick, Drie Decembersingel 48
  • Panningen, Raadhuisstraat 114

Wilt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, bel dan met Angelique 06-83139208.

Contact

Uw gids in zorg en welzijn, dichtbij en toegankelijk!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met de ledenadviseur mail dan naar ledenadviseur@dezorggroep.nl of bel met Groene Kruis Ledenorganisatie 088 – 61 076 54.

Heel graag tot ziens!

Contact