Voor al uw vragen

Onze ledenadviseur Sandra is een vraagbaak voor leden die meer willen weten over onze diensten en producten, maar ook voor vragen over welzijn, zorg en zelfstandig thuis wonen.

U kunt vragen stellen aan onze ledenadviseur per mail, telefonisch, tijdens spreekuren, bij een informatiebijeenkomst of tijdens een huisbezoek.

Een vraag aan onze ledenadviseur

Als u een hulpvraag heeft is het soms lastig te bepalen welke hulp u nodig heeft en hoe dat geregeld kan worden. De ledenadviseur kan u dan helpen de juiste weg te vinden in het ‘zorglandschap’. Sandra kan als ledenadviseur kan bij u thuis te komen, maar ze heeft ook een spreekuur op diverse locaties en telefonische spreekuren. Alle data en tijden vindt u onderaan de pagina.

Spreekuren

Op diverse plaatsen en tijdstippen houdt de ledenadviseur kosteloze spreekuren. Wilt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, bel dan met onze klantenservice 088 - 61 088 61.

Op dit moment zijn er geen geplande spreekuren.

 

Locaties spreekuren

Op onderstaande locaties vinden de spreekuren van de ledenadviseur plaats.

  • Weert, Vogelsbleek 10
  • Roermond, Kempweg 33
  • Blerick, Drie Decembersingel 48
  • Panningen, Raadhuisstraat 114

Wilt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, bel dan met onze klantenservice 088 - 61 088 61.

Contact

Uw gids in zorg en welzijn, dichtbij en toegankelijk!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met de ledenadviseur mail dan naar ledenadviseur@dezorggroep.nl of bel met Groene Kruis Ledenorganisatie 088 – 61 076 54.

Heel graag tot ziens!

Contact