Dé vraagbaak voor leden

Onze ledenadviseur is er voor u

Als Groene Kruis Ledenorganisatie, zijn we er voor onze leden.  Ledenadviseur Angelique Stevens helpt onze leden met kleine én grote zorgvragen. Heeft u bijvoorbeeld vragen over hulpmiddelen uit de Medipoint Groene Kruis winkel, over mantelzorg of over een van onze diensten, dan kan onze ledenadviseur u adviseren. U kunt vragen stellen aan onze ledenadviseur per mail, telefonisch, bij een informatiebijeenkomst of tijdens een huisbezoek.

Een vraag aan onze ledenadviseur

Als u een hulpvraag heeft is het soms lastig te bepalen welke hulp u nodig heeft en hoe dat geregeld kan worden. De ledenadviseur kan u dan helpen de juiste weg te vinden in het ‘zorglandschap’. Angelique kan als ledenadviseur kan bij u thuis te komen om alle mogelijkheden met u te bespreken. 

Diverse soorten vragen

 De ledenadviseur staat graag voor onze leden klaar. Zij kan u helpen met vragen zoals;

* Ik ben mantelzorger voor mijn man, maar de zorg wordt voor mij te zwaar.
* Ik krijg een operatie aan mijn heup, welke hulpmiddelen heb ik bij thuiskomst nodig?
* Ik wil het liefste thuis blijven wonen, welke hulp kunnen jullie bieden?

 

 

Hoe gaat de ledenadviseur om met corona?

Op dit moment worden er géén huisbezoeken gepland in verband met het coronavirus. Uiteraard kan Angelique u ook tijdens een telefonische afspraak helpen met al uw vragen. 

Wilt u een telefonische afspraak maken, bel dan met Angelique
via 06-83139208.

Contact

Uw gids in zorg en welzijn, dichtbij en toegankelijk!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met de ledenadviseur mail dan naar ledenadviseur@dezorggroep.nl of bel met Angelique 06-83139208.

Heel graag tot ziens!

Contact