Dé vraagbaak voor leden

Onze ledenadviseur is er voor u

Als Groene Kruis Ledenorganisatie, zijn we er voor onze leden.  Ledenadviseur Angelique Stevens helpt onze leden met kleine én grote zorgvragen. Heeft u bijvoorbeeld vragen over hulpmiddelen uit de Medipoint Groene Kruis winkel, over mantelzorg of over een van onze diensten, dan kan onze ledenadviseur u adviseren. U kunt vragen stellen aan onze ledenadviseur per mail, telefonisch, bij een informatiebijeenkomst of tijdens een huisbezoek.

Een vraag aan onze ledenadviseur

Als u een hulpvraag heeft is het soms lastig te bepalen welke hulp u nodig heeft en hoe dat geregeld kan worden. De ledenadviseur kan u dan helpen de juiste weg te vinden in het ‘zorglandschap’. Angelique kan als ledenadviseur kan bij u thuis te komen om alle mogelijkheden met u te bespreken. 

Diverse soorten vragen

 De ledenadviseur staat graag voor onze leden klaar. Zij kan u helpen met vragen zoals;

* Ik ben mantelzorger voor mijn man, maar de zorg wordt voor mij te zwaar.
* Ik krijg een operatie aan mijn heup, welke hulpmiddelen heb ik bij thuiskomst nodig?
* Ik wil het liefste thuis blijven wonen, welke hulp kunnen jullie bieden?

Stel uw vraag aan Angelique

Heeft u een vraag over een van onze diensten of bent u zoek naar de weg in het zorglandschap? Onze ledenadviseur Angelique helpt u graag verder!

Zij is er voor al uw vragen over het lidmaatschap én meer! U kunt uw vraag telefonisch stellen aan Angelique, maar u kunt haar ook een e-mail sturen door op onderstaande button de klikken.

Op huisbezoek

Wilt u graag dat onze ledenadviseur Angelique uw vraag persoonlijk komt beantwoorden? Dat kan! Zij komt namelijk op huisbezoek en kan u dan persoonlijken helpen met uw vraag.

Een huisbezoek inplannen kan door haar te mailen via ledenadviseur@dezorggroep.nl of door de bellen naar 06-83139208

 

Op huisbezoek