Kraamzorg

Beoordeeld met een 8.8

Extra kraamzorg na indicatie

Is er een kindje op komst? Dat betekent dat u een spannende, en vooral leuke tijd tegemoet gaat. Maar wat voor kosten brengt de zwangerschap en de kraamtijd met zich mee? Uw zorgverzekering vergoed mogelijk het een en ander, maar er geldt ook een wettelijke eigen bijdrage. Daarom is extra kraamzorg erg fijn om gebruik van te maken. Groene Kruis Ledenorganisatie biedt, samen met Geboortezorg Limburg, 12 uur aanvullende kraamzorg.

Wanneer krijgt u deze extra kraamzorg?
Voor leden van Groene Kruis Ledenorganisatie is, na indicatie door Geboortezorg Limburg, aanvullende kraamzorg gratis bij: kraamzorg bij couveusebaby's, kraamzorg na adoptie, kraamzorg na een langdurig ziekenhuisverblijf van de baby en noodkraamzorg.

Hulpmiddelen rondom Kraamzorg vanuit onze Medipoint Groene Kruis winkels

Wist u dat u ook verschillende hulpmiddelen kunt lenen bij onze Medipoint Groene Kruis winkels om u te ondersteuning tijdens uw zwangerschap of nadat uw kleintje is geboren.

U kunt een aantal producten lenen zoals bedklossen, ruggensteun of een douchekruk. Deze producten worden de gehele uitleen periode vergoed door uw zorgverzekeraar. Naast de uitleen van deze producten kun u ook een borstkolf of een babyweegschaal huren tegen een kleine betaling.

 

 

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

50% korting

Ledenvoordeel

Kindje op komst? Leden krijgen 12 uur extra kraamzorg na indicatie door Geboortezorg Limburg. Tevens hebben leden de mogelijkheid om 6 tot 9 uur extra kraamzorg in te kopen met 50% korting op het uurtarief van €47,70.

Voor leden is de extra kraamzorg gratis bij: kraamzorg bij couveusebaby's, kraamzorg na adoptie, kraamzorg na een langdurig ziekenhuisverblijf van de baby en bij noodkraamzorg

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Lid worden

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

8.8

Gebaseerd op
1 beoordelingen

Ervaringen

Mijn eerste kennismaking met Groene Kruis Ledenorganisatie was toen ik zwanger was van mijn eerste kindje. Ik heb me aangemeld omdat ik dan indien nodig recht heb op gratis aanvullende kraamzorg en de mogelijkheid had om met 50% korting extra kraamuren kon inkopen. We zijn altijd lid gebleven. De €14,95 per jaar hebben we zo terugverdiend. Zo hebben we vorig jaar in de Medipoint Groene Kruis winkel twee nieuwe hoofdkussens gekocht. Met korting. In het Z magazine kijk ik altijd voor leuke acties.

8.8Mevrouw Karis, Baarlo, 19 februari 2018