Activiteiten voor ouderen

Beoordeeld met een 8

Kom in contact met leeftijdsgenoten

Bent u in de regio Roermond op zoek naar een leuke dagbesteding of wilt u in contact komen met leeftijdsgenoten? Op de locaties van De Zorggroep kunt u aan activiteiten deelnemen en leert u snel en makkelijk nieuwe mensen kennen. Onder het genot van een kopje koffie geniet u van een muziekoptreden, speelt u samen een spel, bent u creatief bezig of werkt u aan uw lichaamsbeweging.

Activiteiten

  • Clubactiviteiten: met uw Groene Kruis lidmaatschap kunt u deelnemen aan kaarten, biljarten, bloemschikken, wandelen of gym. 
  • Inloopactiviteiten: aan deze activiteiten kunt u zonder inschrijving vrijblijvend deelnemen. Zoals muziekoptredens, modeshows, kienen, film kijken of barbecueën. 
  • Cursussen: schrijf u in voor bijvoorbeeld een schilder- of computercursus. 

Waar?

  • Woon-zorgcentrum St. Jan Baptist: Bertil Hoezen: 06 - 380 589 08 
  • Woon-zorgcentrum Dr. Engelsoord: Bertil Hoezen: 06 - 380 589 23
  • Woon-zorgcentrum Herten: Sabinje Corstjens : 06 - 143 784 13 
  • Woon-zorgcentrum Bosscherhof: Nancy Arntz: 06 - 380 589 24
  • Woon-zorgcentrum Bergh: Anja Heijligers: 06 - 248 316 34

Aanmelden

Het aanbod van activiteiten verschilt per locatie. Voor nadere informatie en aanmelding kunt u bellen met de contactpersonen van bovengenoemde locaties.  U kunt altijd vrijblijvend een kijkje nemen bij een inloopactiviteit en op proef deelnemen aan een club voordat u zich inschrijft.

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

50% korting

Ledenvoordeel

Bent u in de regio Roermond op zoek naar een leuke dagbesteding of wilt u in contact komen met leeftijdsgenoten? 

Groene Kruis leden ontvangen 50% korting op activiteiten zoals kaarten, biljarten, bloemschikken, wandelen, muziekoptredens, modeshows, kienen, films, barbecueën, computer- en schildercursus of deelnemen aan gym. De prijzen verschillen per activiteit.

Neem contact op met de contactpersonen van de locatie van uw voorkeur en informeer naar de activiteiten en bijbehorende kosten.

 

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

8

Gebaseerd op
1 beoordelingen

Ervaringen

Ik doe mee aan de Koersbalcub in WZC te Sint Odiliënberg. Het is een erg leuke bezigheid voor jong en oud. Doordat de activiteit ook nog wel wat vaardigheid vraagt, is het een fijne activiteit. Het is altijd gezellig en de sociale contacten die je ermee maakt, is een mooie bijkomstigheid. Er zijn wel nog altijd leden welkom, dus heeft u ook interesse? Sluit gerust aan!

8Dhr. Braun, 23 april 2018