Zorg en advies

Extra zorg thuis

Een rolstoel lenen, extra kraamzorg of mantelzorg ondersteuning. Allemaal voorbeelden van zorgondersteuning. Of het nu eenmalig is, tijdelijk of permanent, Groene Kruis Ledenorganisatie helpt u met een uitgebreid aanbod in zorgondersteuning. Onze ledenadviseur kan u bovendien adviseren over de juiste producten en diensten voor uw situatie.

Welke zorg heeft u nodig?

Heeft u tijdelijk of permanent hulpmiddelen als krukken, rollators of een scootmobiel nodig? Bij de Medipoint Thuiszorgwinkel leent, huurt of koopt u de juiste hulpmiddelen en krijgt u passend advies.

Dagelijkse klusjes zijn soms niet meer gemakkelijk om te doen. Vaak kunt u dan wel wat hulp gebruiken. Samenwerkingspartner ZorgMies staat hiervoor graag voor u klaar!

Komt u in aanmerkingen voor aanvullende kraamzorg? Bekijk de voorwaarden en mogelijk kunt u gebruik maken van 12 uur extra kraamzorg.

Haal meer uit je lidmaatschap!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

Nieuws

Verborgen Verlangens


Een kleine wens, een groot plezier! Dat is de essentie van het project Verborgen Verlangens. Mensen in het zonnetje zetten die het oprecht verdienen. Kent u iemand met een wens? Geef hem of haar dan op!