Hoe gaat het met u?

Mooi dat de cijfers rondom corona langzaam beginnen te dalen, we mogen weer langzaam bezoek ontvangen en zijn weer bezig met het opbouwen van ons dagelijks leven. Toch moeten wij nog altijd voorzichtig zijn. Onze diensten kunnen u daar wellicht bij helpen! Een gezellig praatje met iemand van de Zilverlijn, een paar extra maaltijden in de week, een sportschema gewoon voor bij u thuis en nog veel meer. Kent u iemand die digitaal minder vaardig is? Help diegene dan door hem of haar op de hoogte te stellen van onze mogelijkheden of print deze pagina uit.

De Zilverlijn

Inmiddels hebben we ons langzaam aangepast aan het leven met corona; we houden afstand en blijven thuis. Maar dat betekent voor velen van ons dat we veel tijd alleen doorbrengen en dat kan erg eenzaam voelen. Bij Zilverlijn zitten daarom mensen klaar om een praatje te maken. Even de dag doornemen, gewoon wat kletsen of even uw gedachten van u af praten: Zilverlijn is er voor u, zeker nu! Aanmelden kan via deze link of door te bellen naar 088 - 61 076 54. 

De Medipoint winkels zijn open

Heeft u een kraamhulpmiddelen nodig of een douchestoel? De Medipoint winkels zijn gewoon geopend zodat u alle hulpmiddelen die u nodig heeft kunt lenen of kopen. In de webshop kunt u het aanbod alvast bekijken en producten eventueel ook thuis laten bezorgen. https://www.medipoint.nl/producten/

Gezondheidscheck en rijbewijskeuring weer van start!

Gratis puzzelboekje en vogelspeurkaart

Wij begrijpen maar al te goed dat het thuiszitten ondertussen met verveling gepaard gaat. Daarom hebben wij een puzzelboekje ontwikkeld. Deze kunt u hier gratis printen. Naast dit puzzelboekje hebben wij ook een gratis vogelspeurkaart. Zo kunt u kijken welke vogeltjes er in uw tuin allemaal rondvliegen. Deze kunt via onderstaande button printen.

Maaltijden én boodschappen thuisbezorgd

Maaltijden én boodschappen thuisbezorgd

De maaltijdservice bezorgt niet alleen verse gezonde maaltijden aan huis. Klanten van de Maaltijdservice kunnen ook hun boodschappen laten bezorgen. Een halfje bruin, allesreiniger of toiletpapier worden netjes thuisbezorgd tegelijk met de maaltijden.

Wilt u de Groene Kruis Maaltijdservice een keer proberen? Voor slechts €15,- ontvangt u vrijblijvend een proefpakket met vier hoofdgerechten, gratis thuisbezorgd in Noord- of Midden-Limburg. Kijk hier voor meer informatie over de maaltijdservice.

Was- en strijkservice aan huis

Was- en strijkservice aan huis

We horen van veel leden dat het coronavirus zorgt voor dilemma’s bij mantelzorg. Om elkaar niet te besmetten, bezoeken we elkaar even niet. Maar wie zorgt er dan bijvoorbeeld voor de was? De was- en strijkservice aan huis kan helpen. Zij halen wasgoed op en brengen het wasgoed gewassen, gevouwen en gestreken weer terug. Een zorg minder! Kijk hier voor meer informatie.

Gezond bewegen en toch thuisblijven!

Gezond bewegen en toch thuisblijven!

Zoveel mogelijk thuisblijven en toch voldoende bewegen? Dat kan, met Fitavie. Onder begeleiding van een coach, volgt u een uitdagend bewegingsprogramma, gewoon vanuit uw eigen huis. Genoeg bewegen zorgt niet alleen voor een betere conditie, het zorgt ook voor afleiding en maakt mentaal sterker. Iedereen ontvangt nu tijdelijk 50% korting op het programma van Fitavie. Lid of geen lid! Vraag het hier direct aan!

Raadzaam advies

Raadzaam advies

Corona zorgt ervoor dat we ook stilstaan bij de mogelijkheid zelf ziek te worden, of zelfs te overlijden. Maakt u zich zorgen of u alles wel goed geregeld heeft? Raadzaam Advies komt graag (digitaal) naar u toe voor een vrijblijvend gesprek. Zij hebben de mogelijkheid om middels beeldschermen, videochat of een telefoongesprek dezelfde service en begeleiding te bieden als bij een face to face gesprek. Een persoonlijk gesprek, maar dan wel op een gepaste afstand. Hoe kunt u zo'n digitaal adviesgesprek aanvragen? Door een mailtje te sturen naar info@raadzaam-advies.nl of te bellen naar 085-0657242.