De Vitaliteitsshow

‘‘Je hoeft niet ziek te zijn om je beter te voelen’’

Natuurlijk weten we allemaal wat een gezond en vitaal leven inhoudt en weten we het belang ervan. Toch laat ons gedrag vaak iets anders zien dan dat we zouden willen. Met de vitaliteitsshow willen wij jou een leerzame avond aanbieden met inzichten in jouw eigen vitaliteit. Laat je verrassen en verwennen waarin we je na een hartelijk ontvangst gaan trakteren op een avond vol met nieuwe inzichten, lekkere hapjes, drankjes, een optreden en een leuke goodybag.

Programma

19:00 Ontvangst
19:30 - 20:15 Lezing van vitaliteitscoaches van Preventivio
20:15 - 20:45 Ruimte om markt met verschillende standhouders te bezoeken
20:45 - 21:15 Lezing van vitaliteitscoaches van Preventivio
21:15 - 21:30 Afsluiting

Stadion De Koel
Kaldenkerkerweg 182, 5915 AH Venlo

Wie is PreventiVIO

PreventiVIO is een collectief van zelfstandige professionals die zowel in groeikracht als preventief inzetbaar zijn op het gebied van Vitaliteit In Organisaties. Samen met jou hebben wij de wens om een bewustwording te creëren bij personeel en organisatie. Wij bieden hierin maatwerk en zijn breed inzetbaar op het gebied van: Mindset - Voeding - Beweging - Ontspanning. Creativiteit, passie, genieten, inspireren, ráken, natuur, humor, aandachtigheid, kwetsbaarheid, samenspel, warmte zijn hierbij enkele ingrediënten die wij graag in onze keuken gebruiken. Meer weten over PreventiVIO? Bekijk dan de website.

Aanmelden?

De vitaliteitsshow vindt plaats op donderdag 13 juni en maandag 9 september en is gratis en exclusief voor leden van Groene Kruis Ledenorganisatie. Inschrijven is alleen mogelijk als je beide avonden aanwezig kunt zijn. Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie mag u ook één introducé meenemen.

Liever niet digitaal aanmelden? Bel met onze klantenservice T 088 - 61 088 61.
Inschrijven kan tot en met 1 juni 2019.

Word nu lid en bespaar honderden euro’s

Direct lid worden