Thuis in uw eigen huis

Een huis is veel meer dan alleen een plek om te wonen. In een huis komt u thuis. Dat gevoel is niet precies te beschrijven. Het is dat gevoel wanneer de voordeur openzwaait na een lange vakantie. Het gevoel wanneer de ochtend begint met een kopje koffie aan de keukentafel met de oude stoelen. Het gevoel wanneer de blauwe regen of magnolia weer mooier bloeit dan vorig jaar. Thuis!

Als Groene Kruis Ledenorganisatie zijn we er voor onze leden. Ledenconsulent Sandra Hermans helpt leden met kleine én grote zorgvragen. Zo weet zij ook alles over onze diensten aan huis, maar ook als u vragen heeft over hulpmiddelen of mantelzorg kan onze ledenconsulent u adviseren.

 

Mooie herinneringen maken om thuis te vertellen

Tuin op orde? Huis aan kant? Tijd om eropuit te gaan! Met de vakantiemaanden voor de deur is er weer veel te beleven en kunt u weer met mooie verhalen thuis komen om het samen op de bank over te hebben.

Als lid van Groen Kruis krijgt u korting op de volgende uitstapjes in de buurt:

De zomervakantie is bijvoorbeeld een mooie gelegenheid om de Kasteeltuinen Arcen te bezoeken. Samen met uw (klein)kinderen op pad? U kunt met hen naar Toverland, Plopsaland, Speelpark Klein Zwitserland, Klimpark Fun Forest of een stukje geschiedenis laten zien bij Oorlogsmuseum in Overloon. Liever een relax avondje weg? Dan kan natuurlijk bij Thermae 2000.

Even eropuit met Happen & Trappen

Genieten van het leven en toch gezond en vitaal bezig zijn is een perfecte combinatie! Daarom hebben wij voor onze leden de nieuwe ledenactie Groene Kruis Happen & Trappen. Genieten van Limburg op zijn allermooist voor maar €25,95 en ondertussen genieten van hapjes en drankjes.

Word nu lid en bespaar honderden euro’s

Direct lid worden