Een dagje ontspannen

Kom tot rust op de top van de Cauberg in de Valkenburg aan de Geul waar wellness resort Thermae 2000 verscholen ligt in het groen. Leden van Groene Kruis hebben van maandag 8 april t/m zondag 14 april 2019 een streepje voor bij Thermae 2000.

Voor slechts € 15 p.p. (i.p.v. € 36,50) kunt u samen met een introducé een hele dag plonsen in de warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbelen in de whirlpools en ontspannen in de vele sauna’s en stoombaden. Een wellnesservaring op de Valkenburgse Cauberg is bijzonder, zeker met de speciaal aan u gratis aangeboden activiteiten die gedurende de gehele dag binnen Thermae 2000 plaatsvinden. Van drijfsessies in het bijzondere thermale water tot extra sensatie in de stomende sauna’s, er is voor ieder wat wils.

U kunt bij uw bestelling van een dagentree ook kiezen om een workshop (keuze uit: Rasul, Mindfulness of Masseren) en/of een 2-gangenlunch in Restaurant Senses tegen een gereduceerd tarief bij te boeken.

Tarieven

Niet alleen op de dagentree heeft u als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie een streepje voor. U kunt ook een dagentree boeken in combinatie met verschillende upgrades zoals een Mindfulness workshop en een 2-gangenlunch.

  • Dagentree:                                                   € 15,-
  • Dagentree + workshop:                       € 25,-
  • Dagentree + lunch:                                 € 29,95
  • Dagentree + workshop + lunch:      € 39,95

Actiedagen

8 april - reguliere dag
9 april - badkleding dag
10 april - reguliere dag
11 april - ongeklede dag
12 april - reguliere dag
13 april - reguliere dag
14 april - reguliere dag

Reserveren?

Wilt u als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteren van deze aanbieding? Reserveer dan via onderstaande button en vul de code en19GK of bel naar 043 - 609 2000 en vraag naar de afdeling Reserveringen.

Meer weten?