Een dagje ontspannen

Je hoort het steeds vaker; ik moet echt eens een dagje gaan ontspannen; ik ben vermoeid; ik doe te weinig leuke dingen. Tegenwoordig komt het steeds minder vaak voor dat we tijd nemen voor onszelf en eens even helemaal tot rust komen. Toch is af en toe een rust dagje inlassen érg belangrijk. En bij de woorden rust en ontspanning denken wij direct aan Thermae 2000! Naast dat je bij Thermae 2000 een heerlijk ontspannen dag kunt beleven zitten er nog meer voordelen aan je saunabezoekje!

Zo is de sauna namelijk goed voor je weerstand, je doorbloeding, het afdrijven van je afvalstoffen en de sauna kan je het gevoel geven dat je weer helemaal herboren thuiskomt! Dus kom tot rust op de top van de Cauberg in de Valkenburg aan de Geul waar wellness resort Thermae 2000 verscholen ligt in het groen. Leden van Groene Kruis hebben in de week van 28 oktober tot en met 3 november een streepje voor bij Thermae 2000.

Voor slechts € 15 p.p. (i.p.v. € 36,50) kunt u samen met een introducé een hele dag plonsen in de warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbelen in de whirlpools en ontspannen in de vele sauna’s en stoombaden. Een wellnesservaring op de Valkenburgse Cauberg is bijzonder, zeker met de speciaal aan u gratis aangeboden activiteiten die gedurende de gehele dag binnen Thermae 2000 plaatsvinden. Van drijfsessies in het bijzondere thermale water tot extra sensatie in de stomende sauna’s, er is voor ieder wat wils.

U kunt bij uw bestelling van een dagentree ook kiezen om een workshop (keuze uit: Rasul, Mindfulness of Masseren) en/of een 2-gangenlunch in Restaurant Senses tegen een gereduceerd tarief bij te boeken.

28 oktober - reguliere dag
29 oktober - badkleding dag
30 oktober - reguliere dag
31 oktober - ongeklede dag
1 november - badkleding dag
2 november - badkleding dag
3 november - badkleding dag

Reserveren?

Wilt u als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteren van deze aanbieding? Reserveer dan via onderstaande button en vul de code en19GK of bel naar 043 - 609 2000 en vraag naar de afdeling Reserveringen.

Meer weten?