Populaire voordelen

Dit is waarom u lid moet worden

Groene Kruis Ledenorganisatie biedt al haar 73.000 leden in Midden- en Noord Limburg aanvullende diensten en activiteiten op het gebied van gemak, gezondheid, zelfstandig leven en ontspanning.

Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteert het hele gezin van services en aantrekkelijke kortingen. Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting. Voor het lidmaatschap betaalt u €14,95 per kalenderjaar. Het lidmaatschap is geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.

 

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

Leden aan het woord

Ik werd geconfronteerd met een situatie die mij veel energie heeft gekost. Mijn man heeft 2 hartstilstanden gehad en hierdoor een niet aangeboren hersenletsel. In de mantelzorgcursus heb ik geleerd hoe ik met deze situatie kon omgaan. Vragen stellen is erg moeilijk, maar als je vragen stelt en je wordt geholpen is dat heel erg fijn!

Lisette Dickhoff
Cursist mantelzorgcursus

Voorheen werd ik geleefd door mijn gedachte, ik had er geen grip op. Dankzij de mindfulness cursus heb ik dat wel weer. Ik heb geleerd om me niet langer te laten sturen door mijn gedachten en emoties. Ik weet nu dat ik mijn gedachte niet ben en ik laat me er ook niet langer door sturen.

Ank arts
Mindfulness cursist