Een stralende glimlach, de tandprotheticus komt bij u aan huis.

Wilt u een nieuwe gebitsprothese? Kiest u voor de hoogste kwaliteit in combinatie met de minste inspanning? U hoeft uw huis niet eens uit, want de tandprotheticus komt naar u toe!

Wanneer u voor de eerste keer een gebitsprothese krijgt of wanneer uw oude gebitsprothese aan vervanging toe is komt Truijen Tandprothetiek graag vrijblijvend bij u langs voor een intakegesprek.

Wat doet een tandprotheticus?

Een tandprotheticus is dé professionele zorgverlener en specialist voor het aanmeten en vervaardigen van alle uitneembare voorzieningen in de mond. Denk hierbij aan een klikprothese op implantaten, een frame of een gedeeltelijke prothese.

 

Service van Truijen tandprothetiek

Voor de dienst kunstgebit aan huis werkt Groene Kruis Ledenorganisatie samen met Truijen tandprothethiek. Truijen Tandprothetiek is dé specialist in het aanmeten van prothesewerk bij u thuis. Professioneel en heeft oog voor persoonlijke aandacht en zorg.

Vergoedingen
Wilt u weten wat de kosten voor u zijn met betrekking tot prothetische voorzieningen? Dan kan Truijen tandprothetiek voor u een begroting maken. Hiermee kunt u bij uw eigen zorgverzekering informeren wat uw eigen bijdrage en eventuele eigen risico kosten zijn.

 

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

Gratis reinigingsset

Ledenvoordeel

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie betaalt u geen voorrijkosten bij een bezoek van Truijen tandprothethiek. Ook ontvangt u bij afname van een Gebitsprothese een gratis reinigingssetje t.w.v. €20 cadeau!

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Direct lid worden

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl