Webinar 'Gek van Geld'

Doe gratis mee!

De boodschappen worden duurder, de energierekening gaat omhoog. We voelen het allemaal in onze portemonnee, het zijn duurdere tijden. Maar je kunt slimmer omgaan met je geld! Niemand minder dan Eef van Opdorp, bekend als budgetcoach van het tv-programma ‘Uitstel van executie’, geeft een gratis webinar voor jou als Groene Kruis lid. Je ontvangt tijdens dit webinar handige tips over hoe jij beter en slimmer met geld om kunt gaan.

Tijdens dit gratis werbinar geeft Eef van Opdorp handige tips over hoe jij beter en slimmer met geld om kunt gaan. Onderwerpen die aan bod gaan komen:

  • Geldbrein
  • Geldtypen
  • Geldgedrag
  • Besparen
  • Sparen en beleggen

Aanmelden

Aanmelden voor het gratis webinar 'Gek van Geld' kan via het Groene Kruis ledenportaal klik op onderstaande button!

Wanneer: donderdag 2 maart van 19:30 - 20:30 uur
Waar: online

Over Eef van Opdorp

Eef van Opdorp, ook wel bekend als budgetcoach van het tv-programma ‘Uitstel van executie’ helpt mensen financieel fit te worden. ''Ik heb door de jaren heen geleerd hoe belangrijk het is om de hoop niet te verliezen. Om te blijven geloven in jezelf en anderen. Om hulp te vragen als het niet lukt. Net zo lang tot het wel lukt. En wat blijkt? De wereld zit vol met goede mensen die, ook vanuit hun werk het verschil maken. Steeds weer.'' 

Meld je vandaag nog aan voor het webinar en neem de eerste stap naar financiële vrijheid!

 

Over Eef van Opdorp