8 & 9 oktober ledendagen bij GaiaZOO

Profiteer van extra ledenvoordeel

GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept meerdere malen gekroond tot ANWB’s ‘Leukste Uitje van Nederland’. Met oog voor detail is in het Zuid-Limburgse heuvellandschap een prachtig aangelegd park gecreëerd met natuurlijke en ruime verblijven waarin dieren soorteigen gedrag kunnen vertonen. Je reist in GaiaZOO in één dag over de hele wereld. Tijdens een wandeling door een glooiend heuvellandschap, ontmoet je unieke diersoorten, zoals rode panda’s, veelvraten, giraffen en gorilla’s. Vergeet geen bezoek te brengen aan Limburg- HUIS, waar je oog in oog staat met diverse bedreigde diersoorten van eigen bodem.

Kom ook naar GaiaZOO

Als lid betaalt u maar €22,- per persoon in plaats van €39,- voor een fantastisch dagje uit! U krijgt dan naast de entree tot het park, een combideal lunch (of smulbox), een plattegrond, een speurtocht voor de kinderen en gratis parkeren Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang (enkel entree, bij dit ticket is geen combideal inbegrepen).

Programma

Programma

10.00 uur: start ledendag + standje Groene Kruis Ledenorganisatie

Bij aankomst wordt uw e-ticket gescand en ontvangt u alle benodigdheden voor uw parkbezoek: plattegrond, parkticket en een combideal voor de lunch.
Tegen inlevering van de combideal kunnen volwassenen een keuze maken uit twee lunch mogelijkheden:

Combideal Vlaamse Variatie: vlaamse friet met snack naar keuze en frisdrank naar keuze (Coca-Cola, Sisi, 7-Up of Sourci) of Combideal Liefde voor brood: 1 luxe broodje naar keuze met warme drank naar keuze.

Voor de kinderen vanaf 3 jaar heeft GaiaZOO een speciale smulbox en speurtocht. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang (zonder smulbox).

17.00 uur: einde ledendag (sluitingstijd park)

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl