Kasteeltuinen Arcen

Hét leukste uitje van Limburg

In het jaar 2020 bestonden onze uitjes vooral uit het maken van een wandeling, een bezoekje aan het strand of een picknick in de tuin. Dat de uitjes een steuntje in de rug kunnen gebruiken is dus wel duidelijk. Daarom riep ook dit jaar ANWB haar leden op hun favoriete uitje te helpen door op ze te stemmen in de verkiezing het leukste uitje van...

Efteling ging ervandoor met de titel het leukste uitje van Nederland, maar in ons eigen mooie Limburg pakte Kasteeltuinen Arcen de titel leukste uitje van Limburg. Zij scoorde gemiddeld een 8,7 op onderdelen als prijs/kwaliteit, sfeer, klantvriendelijkheid, faciliteiten en gevarieerd aanbod. En de reacties waren erg lovend op het winnende uitje: “Een ontzettend speciaal uitje! Prachtige historische gebouwen, mooi onderhouden tuinen, diverse verschillende exposities en activiteiten door het jaar heen. En dat allemaal coronaproof. Voelde me er erg veilig!” en “Wij zijn met twee jonge kinderen in Kasteeltuinen Arcen geweest we hebben allemaal een top dag gehad! De kinderen hebben zich heel goed vermaakt en wij hebben echt genoten van al het moois dat er te zien is.”

Leden ontvangen korting

De korting geldt alleen op de reguliere entreeprijs | Max. 4  personen | Geldig t/m 07-11-2021

Niet geldig i.c.m. andere kortingen/aanbiedingen | Niet geldig van 17 t/m 20 sept. | Niet geldig tijdens avondopenstelling Enchanted Gardens |

Alleen geldig aan de entreekassa op vertoon van deze groene kruis pas, niet online geldig. Het is verplicht om vooraf uw plek te reserveren. Dit kan via onderstaande button. Kies ‘tijdslot kortingsactie’. U betaalt de entree aan de kassa.

Rozenfestijn! 10 juni t/m 14 juni 2021

Rozenfestijn! 10 juni t/m 14 juni 2021

Duizenden rozen staan volop in bloei bij Kasteeltuinen Arcen! Van 10 t/m 14 juni kunt u in het Rosarium en in het kasteel in alle geuren en kleuren genieten van de koningin van de bloemen: de roos. Er is een gevarieerd programma waarbij de mooiste rozencreaties zijn te bewonderen, gidsen nemen u mee voor een rondleiding door het Rosarium, er worden demonstraties gegeven, er zijn enkele kraampjes met rozenproducten, rozengedichten in de berceau rondom het Rosarium, de Rozenopera keert terug, er zijn live-muziek optredens op diverse plekken in de tuinen en voor de kinderen is er een rozenspeurkaart! 

20%

Veilig dagje uit!

Kasteeltuinen Arcen is klaar voor een seizoen waarop het coronavirus zeker nog invloed zal hebben. Middels diverse maatregelen zoals het vooraf boeken van tickets, voorgestelde routes plus een aangepast horeca-assortiment is gebleken dat het park goed kan inspelen op de geldende coronaregels. Uit het parkonderzoek in 2020 kwam naar voren dat bezoekers hun bezoek als zeer veilig hebben ervaren. Ze beoordeelden hun bezoek gemiddeld met een 9,1.

Als lid ontvangt u 20% korting op uw entreetickets op vertoon van uw ledenpas.

Lees meer over Kasteeltuinen Arcen