Heb jij jouw ledenpas ontvangen?

Ze zijn op de mat gevallen!

In de maand november en december zijn onze nieuwe ledenpassen op de mat gevallen. Dit is jouw bewijs van lidmaatschap en hiermee profiteer van korting op jouw (zorg)verzekering, korting op je sportabonnement bij verschillende locaties, leuke uitstapjes zoals een dagentree bij Thermae2000 voor maar €30,-, korting op cursussen zoals fotografie, mindfulness of schilderen en nog veel meer! 

Regel alles zelf met het ledenportaal
Heb jij al toegang tot het ledenportaal? Hiermee kun jij alles zelf regelen rondom jouw lidmaatschap. Een verhuizing doorgeven, jouw bankrekeningnummer wijzigen, zelf ledendiensten aanvragen of je inschrijven voor een beurs of evenement, met het ledenportaal is het zo gepiept! 

Foutje op jouw pas?
Om zo'n groot aantal leden allemaal te voorzien van het juiste pasje is een enorme klus. Achter de schermen zijn wij hier al een aantal maanden mee bezig. Ook sturen wij tijdig ons ledenbestand naar onze drukker. Dit kan dus betekenen dat als jij een verhuizing hebt doorgeven ná 1 november, de pas nog verstuurd is naar het oude adres. Vraag nieuwe bewoners het pasje eventueel door te sturen. 

Geen pasje ontvangen?

Ben jij lid, maar heb jij geen pasje ontvangen. Dat is vervelend, onze excuses hiervoor. Je kunt via onderstaande button contact met ons opnemen en dan zorgen wij dat jij zo snel mogelijk jouw ledenpas van 2023 ontvangt. 

Jouw nieuwe ledenpas 2023

Dit is 'm dan, het nieuwe pasje voor het jaar 2023! Zo kun jij het hele jaar door profiteren van korting bij Medipoint, op dagjes uit en op al onze andere producten en diensten. 

Jouw nieuwe ledenpas 2023