Ontdek de voordelen van voetreflex

‘’Wat een mooi en dankbaar vak hebben voetreflextherapeuten toch! Laatst stond er een klant met een bos bloemen aan de deur met de prachtige boodschap: ‘’alstublieft, een bos bloemen, jij hebt mijn leven veranderd. Sinds ik bij jou kom, voel ik me zoveel beter.’’ - klant voetreflex

U heeft vast weleens gehoord van voetreflexologie. Maar wat is het eigenlijk en wat doet het met ons lichaam? Onze voeten zijn de basis van ons lichaam en als een lichaamsdeel niet meer helemaal goed functioneert, weerspiegelt zich dat in onze voeten. De reflexpunten in onze voeten staan centraal met organen en/of lichaamsdelen. Voetreflex werkt dus niet alleen ontzettend ontspannend, maar kan ook klachten behandelen zoals hoofdpijn, spijsverteringsklachten, hormoonhuishouding, ademhalingsstelsel, vermoeidheid, stress en spanning en nog veel meer.

''Mensen komen met diverse soorten klachten. Wij kunnen niet altijd de onderliggende ziekte genezen, maar wel zorgen dat de cliënt er mee leert omgaan met behulp van onze voedingsadviezen, leefstijladviezen en reflexzonemassages. Wij nemen ruim de tijd om daar met de cliënt over te spreken. Met onze reflexzonemassages zetten we het zelf genezend vermogen van het lichaam in werking.’’ - Els Cordewener / Voetreflextherapeut

Veel mensen zijn momenteel geraakt door de impact die de coronacrisis heeft,  zowel mentaal, emotioneel als ook fysiek. De gevolgen op de lange termijn voor iemand die corona heeft gemaakt, zijn nog niet bekend. De voetreflextherapeuten kunnen een positieve bijdrage leveren om het lichaam in een zo’n optimaal mogelijke conditie te brengen. Reflexzonetherapie helpt uw gezondheid op een natuurlijke manier en versterkt uw immuunsysteem. Dit kan heel goed naast een reguliere behandeling, sterker nog, het versterkt alleen maar de weg naar herstel.

Aanraking van de voeten kan al een weldaad zijn voor lichaam en geest. Alleen door het te ervaren, weet u wat het voor u kan betekenen. Meer weten over voetreflex of weten wie onze samenwerkingspartners zijn?  Klik dan hier!

De ziektekostenverzekeraar vergoedt de behandelingen geheel of gedeeltelijk vanuit het aanvullende pakket

De voordelen voor leden

Groene Kruis leden ontvangen 20% korting bij hun eerste bezoek en ontvangen daarna nogmaals 20% om zelf te besteden of om iemand in uw familie- of vriendenkring te laten ervaren. Bij iedere 5e behandeling ontvangt u nog eens 10% korting. Dat is mooi meegenomen!

Lees meer