Gratis rollatorcheck voor Groene Kruis leden

Het gebruik van een rollator is voor veel mensen een enorme uitkomst, weer lekker de buitenlucht in! Maar wist u dat het belangrijk is om de rollator zo nu en dan even te laten controleren? Daarom houden wij in samenwerking met Medipoint nu de rollatorcheck. Helemaal gratis voor u als Groene Kruis lid. Tijdens deze check worden de wielen, remmen, handvatten, stabiliteit en het opklap-/vergrendelingsmechanisme gecontroleerd. Ook wordt gekeken of de rollator nog steeds is ingesteld op de juiste hoogte, zodat u een goede lichaamshouding heeft tijdens het lopen.

Mankeert er iets aan uw rollator dan krijgt u een gratis leenrollator mee ter overbrugging van de reparatieperiode. Daarnaast ontvangen leden hun 10% op de reparatiekosten.

Door het coronavirus gelden in al onze winkels voorzorgsmaatregelen conform de richtlijnen vanuit het RIVM. Een bezoek aan onze winkel is daarom veilig.

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

gratis

Waar en wanneer

De gratis rollatorcheck vindt iedere 1e woensdag van de maand plaats in onze Medipoint | Groene Kruis winkels in Roermond en Venray.

Waar
Medipoint | Groene Kruis winkel
Kempweg 33, 6045 EG Roermond

Medipoint | Groene Kruis winkel
Schoolstraat 7, 5801 BN Venray

Wanneer
Iedere eerste woensdag van de maand:

  • Roermond 09:00 - 17.00 uur
  • Venray 10:00 - 17.00 uur

Bekijk hier het assortiment rollators