Tijmen werkt bij Klimpark Fun Forest via de Fun Forest Foundation!

Dit is Tijmen. Hij werkt bij Klimbos Fun Forest in Venlo, via de Fun Forest Foundation. Deze stichting verbindt mensen met een arbeidsbeperking met de maatschappij door het creëren van te gekke banen in het bos! Van werken in het bos wordt Tijmen gelukkig.

“Fun Forest is voor mij heel belangrijk. Ik heb hier gevonden wat ik bij andere bedrijven vaak miste. Ik voel me gerespecteerd en weet zeker dat er naar me geluisterd wordt. Bij andere werkgevers had ik niet altijd een klik met het team. Bij Fun Forest hoor ik er honderd procent bij. Zo zijn we er binnen Fun Forest altijd eerst voor elkaar en dit dragen we weer uit naar de gasten.

Het is zo fijn om te zien dat de gasten het hier zo naar hun zin hebben. Ik ben blij dat ik daaraan bij kan dragen. Mensen helpen en samen plezier hebben. Omdat je weet dat je er altijd een glimlach voor terug krijgt. Dit vind ik een van de leukste dingen om te doen. Het maakt niet uit waar. Of ik nu achter de kassa van het klimbos of in de keuken van onze nieuwe Boss Kitchen sta. Ik help iedereen altijd zo goed mogelijk en probeer mensen gelukkig te maken in ons park. Door ze nieuwe dingen te leren, maar ook door te luisteren en mee te denken met wat de gast nodig heeft. Het is fijn om te horen dat mensen dat waarderen.”

Profiteer nu van een gratis ijsje bij klimpark Fun Forest!

Mooie herinneringen zijn de momenten die je samen beleeft! Daarom stimuleren wij onze leden graag om mooie herinneringen te maken. Bezoek nu, met ledenkorting Klimpark Fun Forest en ontvang daarnaast ook nog een gratis ijsje naar keuze!

Verder specialiseren

Verder specialiseren

“Het is gewoon belangrijk dat je het samen doet. Daarmee maak je het verschil voor elkaar, of dit nu een collega of een gast is. Dat maakt mij gelukkig.”

“Het leukste aan het werk vind ik mezelf ontwikkelen. Zo leer ik na twee jaar nog steeds nieuwe dingen op de receptie en kan ik me in de Boss Kitchen helemaal uitleven met alle nieuwe apparaten en vaardigheden die ik leer kennen.”

Die ontwikkeling zet ik ook door in mijn toekomst. Zo wil ik steeds meer werken in het bos, om zo meer te leren. Maar ben ik ook bezig met een nieuwe studie. Vóór Fun Forest heb ik gestudeerd om Onderwijsassistent te worden, dit vond ik interessant maar was toch niet echt voor mij weggelegd.

Ik ga me nu specialiseren als Jobcoach. Uiteindelijk wil ik mijn diploma halen als Jobcoach met een specialisme voor mensen die autisme hebben, net als ik. Met mijn eigen leerwerkplek bij Fun Forest weet ik dan precies waar het over gaat. Ik heb dit vanuit mezelf geleerd en weet precies hoe het zoeken van een leerwerkplek gaat. Zo kan ik als ervaringsdeskundige mensen helpen met keuzes maken. Want dit is wat ik het állerliefste doe. Coachen en mensen helpen. Dat maakt Tijmen Tijmen.”