De ledenpas komt eraan!

De ledenpas valt komende weken op de mat!

Het is weer tijd voor een nieuwe pasje! Alle pasjes vallen tussen 1 én 17 december op de mat. Met dit pasje geniet u van alle voordelen die Groene Kruis Ledenorganisatie te bieden heeft. Ook hebben wij nog iets te vieren, ons ledenportaal is namelijk live! U kunt via deze link inloggen op uw eigen Groene Kruis omgeving. Wij hebben iedereen toegang gegeven die bij ons een e-mailadres in het systeem heeft staan. Lukt het niet om in te loggen? Zorg dan eerst dat het juiste e-mailadres bij ons bekend is. U kunt dit doorgeven via www.groenekruisleden.nl/e-mail of door te bellen naar 088-61 076 54. 

Wat kunt u met het ledenportaal?
Alle leden kunnen vanaf nu alles rondom hun lidmaatschap zelf regelen. Een verhuizing doorgeven, uw bankrekeningnummer wijzigen, zelf ledendiensten aanvragen en uiteraard u inschrijven voor onze beurzen en evenementen. Dat is handig, alles in een overzicht zelf gemakkelijk regelen!

Foutje op uw pas?
Om zo'n groot aantal leden allemaal te voorzien van het juiste pasje is natuurlijk een enorme klus. Achter de schermen zijn wij hier al een aantal maanden mee bezig. Ook sturen wij tijdig ons ledenbestand naar onze drukker. Dit kan dus betekenen dat als u een wijziging heeft doorgeven ná 1 november, deze niet is verwerkt op de ledenpas. Onze excuses hiervoor. U kunt met ons hierover bellen en dan zorgen wij dat u een juiste ledenpas ontvangt.

Stel uw vraag aan Angelique

Wilt u meer weten over onze diensten, producten, collectiviteitskortingen, het zorglandschap of andere vragen rondom het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie? Stel dan uw vraag aan onze ledenadviseur. U kunt haar telefonisch bereiken via
06-83139208 of een mail sturen door op onderstaande button te klikken.

Uw nieuwe pasje voor 2021

Dit is 'm dan, het nieuwe pasje voor het jaar 2021! Zo kunt u het hele jaar door profiteren van korting bij Medipoint, op dagjes uit en op al onze andere producten en diensten. Uiteraard geheel in de stijl van ons nieuwe ledenportaal. Want daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!

Uw nieuwe pasje voor 2021