Bewegen in uw eigen veilige omgeving

Bewegen in uw eigen veilige omgeving

De coronacrisis is grotendeels achter de rug, we hebben weer meer vrijheid gekregen, mogen weer naar het terras en de sportscholen hebben hun deuren weer geopend. Corona heeft ons gedwongen om op heel veel vlakken even gas terug te nemen of dingen op een andere manier te doen.

Denk bijvoorbeeld aan meer tijd voor uzelf nemen, het drukke leven op een lager pitje en meer genieten van alles in en om huis. Wat veel mensen ontdekten, is dat het heel fijn is om te bewegen en te sporten in en om uw eigen huis.

Of u nou jong of oud bent, bewegen is belangrijk voor iedereen. Zeker ook voor onze oudere leden die zo lang mogelijk gezond en vitaal thuis willen blijven wonen. Fitavie is een online coach die elke dag helpt bij het bewegen op een leuke en gerichte manier. u kiest zelf welke dagelijkse activiteiten u belangrijk vindt om te doen en bij iedere oefening vraag de app of het makkelijk of moeilijk was; zo blijft het een uitdagend programma. 

Fitavie is te downloaden via de AppStore of PlayStore en is te downloaden op een telefoon of tablet.

Wat is Fitavie?

Fitavie is een innovatief online beweegprogramma, gericht op het versterken van de zelfredzaamheid van ouderen. Fitavie is een coach die u en/of uw naaste elke dag helpt bij bewegen. En dat op een leuke, laagdrempelige en slimme manier. U kunt zelf aangeven welke dagelijkse handelingen belangrijk zijn om te doen en te blijven doen en wat de mogelijkheden en/of beperkingen zijn. Fitavie maakt automatisch een (op maat) uitdagend en leuk week- of maandprogramma.

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

 Gratis proefperiode

 Gratis proefperiode

Wilt u Fitavie eerst even testen? Wij mogen een aantal proefabonnementen gratis weggeven, probeer het ook en ontdek hoe leuk bewegen in uw eigen huis kan zijn. 

U kunt het gratis abonnement via deze link aanvragen en hiermee kunt u Fitavie 6 maanden gratis proberen!