Professionele hulp bij een haarstuk die bij u past

Haar maakt een belangrijk deel uit van ieders uiterlijk. Kaalheid of extreme dunheid van het haar kunnen voor persoonlijke problemen zorgen. Of het nu een medische of esthetische reden betreft, de haarwerkspecialist biedt een passende en persoonlijke oplossing die bij u past. Groene Kruis Ledenorganisatie werkt samen met Kapsalon Tarita Kleeven in Horst, Pea Muisers in Reuver en Huizenaar Haarwerk Specialisten in Venlo en Venray

Privacy

Of het nu een haarstuk, een pruik of een haaraanvulling is, de haarspecialist werkt in alle rust en is op privacy gericht. Ook is het mogelijk dat de haarwerkspecialist bij u thuis komt. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek worden uw wensen en de mogelijkheden besproken.

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

€25 korting

Ledenvoordeel

Kaalheid of extreme dunheid van het haar kunnen voor persoonlijke problemen zorgen. De haarservice aan huis door een haarwerkspecialist begint met een gratis intake. U ontvangt hulp bij het kiezen van een geschikt haarstuk of keuzes te maken uit mogelijke pruiken.

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteert u van €25 korting bij aanschaf van een haarstuk. Daarnaast krijgt u een geheel vrijblijvend intakegesprek. Voor leden worden er geen voorrijkosten berekend en u krijgt een gratis verzorgingspakket om uw haarstuk zo optimaal mogelijk te verzorgen.

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Direct lid worden

Meer weten?

Overall cijfer

7.5

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Het ging allemaal zoals ik had verwacht. Fijn dat je vanuit Groene Kruis Ledenorganisatie een korting krijgt aangeboden.

7Mevrouw Thijssen, Belfeld, 15 februari 2018

Het is een hele opgave om te kiezen voor een haarstuk, maar ik werd ontzettend respectvol behandeld. Het voelde heel veilig en ben ontzettend tevreden met mijn haarstuk.

8Mevrouw Smit, Susteren, 4 januari 2018