Ga voor gemak en profiteer

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteert u van de gemakken en van veel voordelen. Alleen, samen of met het hele gezin. Op allerlei gebieden. Noodzakelijke hulp of gewoon handig dat de specifieke hulp er is.

Wat kunnen we u bieden?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als u goed verzekerd bent, vallen de kosten mee. Een schadeverzekering biedt dan uitkomst.

U kunt ook niet alles weten en als wetten en regels regelmatig veranderen, dan is professionele hulp erg welkom. Bijvoorbeeld bij het opstelllen van uw testament en nalatenschap of hulp bij uw belastingaangifte.

Langer alleen en zelfstandig thuiswonen is mogelijk met bijvoorbeeld personenalarmering of u komt onder de mensen als u meedoet aan activiteiten voor ouderen. En af en toe hulp bij het huishouden kan ook erg makkelijk zijn.

Verzorgt u iemand met dementie. Vergeet dan uzelf niet. Een cursus mantelzorg dementie is wellicht iets voor u.

Heeft u een haarstuk of pruik nodig? Dan komt iemand van de haarservice bij u thuis om in alle rust en privacy uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

Onze diensten

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting. Uw lidmaatschap kost slechts €14,95 per kalenderjaar.

Blog, recepten en meer!

Veborgen Verlangens


Een kleine wens, een groot plezier! Dat is de essentie van het project Verborgen Verlangens. Mensen in het zonnetje zetten die het oprecht verdienen. Kent u iemand met een wens? Geef hem of haar dan op!