Ieder mens heeft een wens!

Ieder mens heeft ze… grote of kleine wensen; dingen die men nog een keer wil doen in het leven. Voor veel mensen worden hun wensen vroeg of laat werkelijkheid. Maar als u afhankelijk bent van zorg of als iemand afhankelijk is van úw hulp, dan is het echter lang niet zo vanzelfsprekend dat die op het oog simpele, kleine wensen ook werkelijkheid worden. Simpelweg omdat de tijd ontbreekt of omdat de randvoorwaarden moeilijk te regelen zijn. Het project ‘Verborgen Verlangens’, een initiatief van De Zorggroep en Groene Kruis Ledenorganisatie, brengt daar verandering in! We vervullen juist die kleine maar belangrijke wensen van mensen die in een van onze zorgcentra wonen, van thuiswonende cliënten of juist van mantelzorgers. Een keer iets verrassends, gezelligs, hartverwarmends en opbeurends.

Huur een rolstoelauto

Ieder mens heeft ze, dingen die men nog een keer wil doen in het leven. In het dagelijks leven blijkt echter als men afhankelijk is van hulp het niet gemakkelijk is om wensen werkelijkheid te laten worden. Met het project Verborgen Verlangens worden er gelukkig met behulp van familie, mantelzorgers vrijwilligers vele mooie grote wensen vervuld. De realisatie van de wensen wordt echter bemoeilijkt door het vervoer. Het moet op uur en tijd en er zijn vaak hoge kosten mee gemoeid.

We zijn daarom blij dat we kunnen beschikken over een eigen rolstoelauto. Hierdoor is het gemakkelijker een wens in vervulling te laten gaan van iemand in de rolstoel of iemand die slecht ter been is.. Het lenen is in het kader van de Verborgen Verlangens wensen kosteloos. De begeleider moet wel zelf de auto ophalen en volgetankt terugbrengen naar een centrale locatie in Venlo.

Meld een wens aan!

Wilt u graag een wens aanmelden en/of de rolstoelauto huren? Meld dan hier uw wens aan en zet je dierbare in het zonnetje!

Meer weten?

Verborgen Verlangens
Telefoon: 088 – 61 076 54,
verborgenverlangens@dezorggroep.nl