Ontspannen in Zuid-Limburg

Yes vanaf 1 juli mogen we weer een dagje gaan relaxen bij Thermae 2000. Let op u dient uw bezoek wel te reserveren! Meer informatie of reserveren? Klik dan hier.

Je hoort het steeds vaker; ik moet echt eens een dagje gaan ontspannen; ik ben vermoeid; ik doe te weinig leuke dingen. Tegenwoordig komt het steeds minder vaak voor dat we tijd nemen voor onszelf en eens even helemaal tot rust komen. Toch is af en toe een rust dagje inlassen érg belangrijk. En bij de woorden rust en ontspanning denken wij direct aan Thermae 2000! Naast dat je bij Thermae 2000 een heerlijk ontspannen dag kunt beleven zitten er nog meer voordelen aan je saunabezoekje!

Thermae 2000 is een van de grootste wellness centra in Nederland met water uit eigen bron op een diepte van 381 meter in de Cauberg. Het water van Thermae 2000 staat bekend om zijn thermale krachten die zorgen voor ontspanning en goed zijn voor spieren en gewrichten. Met diverse binnen en buiten baden, uitgebreid saunalandschap, massages en een relaxbioscoop, is het de ideale plek om tot rust te komen. Ontdek de warmte van het thermale water. 

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie ontvangt u buiten de actieweken €10,- korting op een dagarrangement per persoon. U krijgt toegang tot het wellnesscentrum met thermale baden en het uitgebreide saunalandschap, gratis deelname aan de dagactiviteiten: floating, opgietingen, blotevoetenpad en ThermaeMotion en vrij gebruik van scrubzout en shampoo.

Een dagje wellness in Thermae 2000 nu met €10,- korting op de entree en deze kost daarmee slechts €27,50 voor een dagarrangement met de kortingscode groene20kruis. Bestel hier uw tickets met korting.

Groene Kruis ledenweken

De sauna is goed voor uw weerstand, je doorbloeding, het afdrijven van je afvalstoffen en de sauna kan u het gevoel geven dat u weer helemaal herboren thuiskomt! Leden van Groene Kruis hebben in de speciale ledenweken éxtra voordeel! Deze ledenweken zijn op dit moment nog niet bekend.

Voor slechts €17.50 p.p. (i.p.v. € 37,50) kunt u samen met een introducé een hele dag plonsen in de warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbelen in de whirlpools en ontspannen in de vele sauna’s en stoombaden. Een wellnesservaring op de Valkenburgse Cauberg is bijzonder, zeker met de speciaal aan u gratis aangeboden activiteiten die gedurende de gehele dag binnen Thermae 2000 plaatsvinden. Van drijfsessies in het bijzondere thermale water tot extra sensatie in de stomende sauna’s, er is voor ieder wat wils.

U kunt bij uw bestelling van een dagentree ook kiezen om een workshop (keuze uit: Rasul, Mindfulness of Masseren) en/of een 2-gangenlunch in Restaurant Senses tegen een gereduceerd tarief bij te boeken.

Entree Groene Kruis ledendag + workshop (€ 25,- p.p.)
Entree Groene Kruis ledendag + 2-gangen lunch (€ 29,95 p.p.)
Entree Groene Kruis ledendag + lunch én workshop (€ 39,45 p.p.)

Reserveren speciale actie

Wilt u als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteren van deze aanbieding? Reserveer dan via onderstaande button en vul de code groene20kruis of bel naar 043 - 609 2000 en vraag naar de afdeling Reserveringen.

€10,- korting

Ledenvoordeel

Dagje ontspannen en relaxen in de sauna? Het water uit eigen bron staat bekend om de thermale krachten die zorgen voor ontspanning en goed zijn voor spieren en gewrichten. Het is de ideale plek om tot rust te komen.

Geniet van wellness met korting in Thermae 2000, als Groene Kruis lid krijgt u €10,- korting op een dagarrangement. U betaalt €27,50 i.p.v. de normale prijs van €37,50. 

Voorwaarden
Neem uw ledenpas mee bij dag van bezoek. Bekijk de openingstijden en badkleding dagen hier.

Bestel tickets

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

7.3

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Prettige sauna's, groot aanbod en prachtig uitzicht. Bij aankomst werd er niks uitgelegd of gevraagd of we hier eerder waren geweest waardoor we het zelf moesten uitvogelen hoe verder. Ik vond de massage tegenvallen: eerdere ervaringen zijn in een aparte ruimte met rustgevende muziek en bepaalde professionaliteit bij bijv. uitdoen van de badjas. Hier ligt je met gordijnen van andere gemasseerde af, is de muziek standje (bijna) top 40 en werd er niet even netjes gedraaid tijdens het uitdoen van de badjas. Kleine puntjes ter verbetering die al met al de ervaring minder plezierig maakte als gehoopt.

6.5Anoniem, 8 maart 2018

Het was weer een tijd geleden dat we hier waren geweest. De laatste paar keer dat we hier waren geweest viel het tegen. Ik vond het eten niet geweldig en heel weinig. En een bubbelbad deed het toen een hele tijd niet. Maar ik vind dat er wel veel verbeterd en opgeknapt is. Ook zijn er voldoende fijne rustplekken. En we hadden nu wel lekkerder gegeten, maar het extra bijbestellen van frietjes was wel nodig. Een kop thee word hier ook leuk gepresenteerd en we hadden ook hele lekkere abrikosevlaai. En vriendelijk personeel.

8Anoniem, 8 maart 2018