Hulp bij uw administratie

Wilt u bij u thuis hulp bij uw financiële administratie, verzekeringen, belastingaangifte of het aanvragen van subsidie? Onze administrateur aan huis helpt u graag. Daarnaast kan onze thuisadministrateur ook (eenmalig) uw hele administratie ordenen. Groene Kruis Ledenorganisatie werkt hiervoor samen met het bedrijf administratie- en bewindvoeringskantoor AVANTE.

Maak kennis met Avante

Onze filosofie gaat uit van de gedachte dat u meer mag vragen van een administratiekantoor of belastingadviseur dan alleen het boeken van de administratie of het invullen van de belastingaangifte. Goede serviceverlening, een vast boekjaartarief en geen 9 tot 5 mentaliteit worden door onze relaties als opvallende kenmerken genoemd van ons kantoor. Als administratiekantoor bieden wij administratieve assistentie waar die nodig is en op de wijze die het best bij de ondernemer past. Hierbij kunnen wij de hele administratievoering uit handen nemen of juist alleen de controle voeren.

Uiteraard zijn wij ook volledig thuis in het voeren van een adequate loonadministratie waarbij tijdig elke maand de loonstroken worden verstrekt, voorzien van een betaalstaat ten behoeve van het personeel. Als belastingadviseur houden wij ons intensief bezig met de alsmaar wijzigende fiscale wetgevingen, waar u als ondernemer mee te maken krijgt, zodat wij u tijdig en actueel kunnen adviseren.

Tot slot vindt de “startende ondernemer” in ons administratiekantoor een extra klankbord voor zijn of haar ideeën. Vooral onze adviezen, uitgebreide begeleiding voor het eerste jaar, worden door starters binnen ons gevarieerd klantenbestand als zeer positief ervaren.

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

€60 korting

Ledenvoordeel

AVANTE biedt administratieve ondersteuning op maat. Groene Kruis leden betalen geen voorrijkosten en ontvangen een jaarlijkse korting van €60. Bij een incidenteel bezoek ontvangt u €5 korting.

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Direct lid worden

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl