Gratis cadeaubon t.w.v. €7,50 van bijSTOX

Wilt u ook profiteren van de verschillende voordelen van Groene Kruis Ledenorganisatie. Word dan nu lid voor €14,95 (per kalenderjaar) en u kunt direct gebruik maken van alle diensten en producten.

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie heeft u bij vele aangesloten partners een streepje voor. Partners bieden een aantrekkelijke korting aan op hun product of dienst, waar u als lid van kunt profiteren. Daarnaast stimuleren wij onze leden met deze producten en diensten om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen.

Groene Kruis Ledenorganisatie is er voor iedereen voor elke levensfase. Zo hebben wij niet alleen diensten die leden ondersteunen bij het zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, maar ook producten en diensten die zorgen voor een ontspannen dagje uit of een dagje vol plezier voor het gehele gezin.

Over bijSTOX

Het hele jaar door plezier beleven in je huis, tuin en met je dier? Met het huis-, tuin- en dierassortiment van bijSTOX haal je het woongenot van binnen naar buiten en andersom. Zij hebben alles in huis om van jouw huis en tuin een sfeervol stekje te maken, waar het hele gezin en je huisdieren van kunnen genieten! Laat je inspireren door het veelzijdige aanbod en bezoek een van de winkels in Heerlen, Roermond of Venlo. Voor meer informatie bekijk de website van bijSTOX

Ja, ik wil lid worden en een cadeaubon t.w.v. €7,50 ontvangen.

Word nu lid van Groene Kruis Ledenorganisatie en haal de lente in huis met een gratis cadeaubon t.w.v. €7,50 van bijSTOX

Deze actie is geldig tot en met 20 april 2019

Word nu lid en bespaar honderden euro’s

Direct lid worden