Bent u klaar voor het voorjaar?

De afwisseling van seizoenen is prachtig in Nederland! De eerste warme zonnestralen in het voorjaar, lange dagen in de zomer en de prachtig rood en geel kleurende bomen in de herfst. Maar die winter, die lijkt soms eindeloos lang te duren. Tegen het einde snakken we naar de eerste tekenen van een nieuw voorjaar. Wij brengen het voorjaar alvast een stukje dichterbij in huis en in de tuin. Klaar voor het voorjaar!

De ledenadviseur is er ook voor u!

Als Groene Kruis Ledenorganisatie, zijn we er voor onze leden. Ledenconsulent Angelique Stevens helpt leden met kleine én grote zorgvragen. Heeft u bijvoorbeeld vragen over hulpmiddelen uit de Medipoint Groene Kruis winkel, over mantelzorg of over een van onze diensten, dan kan onze ledenadviseur u adviseren. Meer weten over de ledenadviseur? Klik dan hier

Gaat u mee naar Keukenhof?

Op 16 april 2020 kunt u met Groene Kruis Ledenorganisatie naar Keukenhof. Waar in 2020 alles draait om het thema ‘a world of colours’. Laat u op deze dag inspireren door de prachtige tulpen, amaryllissen, krokussen, geuren en kleuren. Als lid kunt u al mee voor máár €42,50 p.p.

Word nu lid en bespaar honderden euro’s

Direct lid worden