Bent u klaar voor het voorjaar?

De afwisseling van seizoenen is prachtig in Nederland! De eerste warme zonnestralen in het voorjaar, lange dagen in de zomer en de prachtig rood en geel kleurende bomen in de herfst. Maar die winter, die lijkt soms eindeloos lang te duren. Tegen het einde snakken we naar de eerste tekenen van een nieuw voorjaar. Wij brengen het voorjaar alvast een stukje dichterbij in huis en in de tuin. Klaar voor het voorjaar!

Eropuit in het voorjaar!

Ook dit voorjaar organiseren wij weer leuke uitstapjes voor onze leden. Ga lekker te voet of op de fiets eropuit met ons Groene Kruis Happen & Trappen of Happen en Stappen arrangement, maak op 16 april een dagtocht naar Keukenhof of breng een bezoekje aan de Passiespelen in Tegelen. Naast deze uitjes hebben wij diverse gratis lezingen voor onze leden over het belang van een testament en levenstestament en het belang van een schadeverzekering

Uw gezondheid is ons veel waard. Exclusief voor onze leden testen wij in de maand april en juni gratis uw bloeddruk, glucose of cholesterol. De test wordt gedaan in een van onze Medipoint Groen Kruis winkels. 

Gaat u mee naar Keukenhof?

Op 16 april 2020 kunt u met Groene Kruis Ledenorganisatie naar Keukenhof. Waar in 2020 alles draait om het thema ‘a world of colours’. Laat u op deze dag inspireren door de prachtige tulpen, amaryllissen, krokussen, geuren en kleuren. Als lid kunt u al mee voor máár €42,50 p.p.

Word nu lid en bespaar honderden euro’s

Direct lid worden