Groene Kruis Happen & Trappen en Happen & Stappen

Fit blijven is tegenwoordig een stuk makkelijker, maar waarom zouden we het niet ook nog leuk maken. Dit jaar is het ook weer mogelijk om exclusief met Groene Kruis Ledenorganisatie te gaan fietsen en/of wandelen!

Speciaal geselecteerde routes voeren je door de mooiste plekken van de omgeving en laten je kennis maken met het mooie Limburgse land terwijl je onderweg wordt voorzien van een hapje en een drankje.

Bij het startpunt ontvangt u een kopje koffie met gebak waarna u met een routebeschrijving naar het volgende restaurant fietst of wandelt. Daar wachten ze u op voor een heerlijke lunch inclusief consumptie. Vervolgens gaat u via de tweede etappe terug naar het startpunt waar u de dag afsluit met een drankje en een bijpassend borrelhapje.

De actie loopt van 1 april t/m 30 september 2020 en kan in die periode gereserveerd worden via www.groenekruisleden.nl/happenentrappen  

Prijzen per arrangement

leden van het Groene Kruis kunnen de drie diverse arrangementen boeken voor een leuke ledenprijs.

Happen en Stappen ochtendarrangement: € 21,95
Happen en Stappen middagarrangement: € 27,95
Happen en Trappen: € 25,95

Ja, ik wil Happen & Trappen of Happen & Stappen

Gebruik maken van deze unieke ledenactie? Reserveren kan door op onderstaande button te klikken. U kunt dan zelf kiezen in welke regio u wilt gaan Happen & Trappen of Happen & Stappen.

Nog geen lid, maar wel gebruik maken van onze ledenactie? Word dan nu lid voor máár €14,95 per kalender en maak direct gebruik van alle voordelen! 

Regio Venlo

Regio Venlo

Venlo is een van de steden in het mooie Limburg welke direct aan de Maas gelegen is. De stad heeft een prachtig historisch centrum en wie wat beter kijkt zal verrast zijn door de grote hoeveelheid groen in en buiten de stad. Er is in deze omgeving nog veel te ontdekken!

 • Koffie en gebak bij Hotel Retaurant Maashof
 • Lunch met 1 consumptie bij Hotel Restaurant In de Witte Dame
 • Borrelhapje met 1 consumptie bij Hotel Restaurant Maashof

Happen & Trappen .. km
Happen & Stappen .. km

Regio Roermond

Roermond is een stad met een rijke historie. Daarnaast zorgen de Maasplassen, het outletcentrum en de gezellige binnenstad dat er altijd iets te doen is. Echte Limburgse gastvrijheid en sfeer maken het een stad om heerlijk te vertoeven.

 • Koffie en gebak bij Hotel De Abdij
 • Lunch met 1 consumptie bij Preuverie Bekkers Marie
 • Borrelhapje met 1 consumptie bij Hotel De Abdij

Happen & Trappen .. km
Happen & Stappen .. km

Regio Roermond
Regio Venray

Regio Venray

Venray is na Venlo de tweede stedelijke kern van Noord-Limburg en de plaats speelt een belangrijke rol in de regio. De vele bezienswaardigheden, activiteiten en evenementen brengen de levendigheid dichtbij. Alle winkels dichtbij in het knusse en compacte centrum. Een uniek en gevarieerd aanbod, van grote ketens tot aan speciaalzaken. Venray heeft een bloeiend kunst- en cultuurklimaat met een rijk aanbod aan musea, voorstellingen en bezienswaardigheden.

 • Koffie en gebak bij Pannenkoekenrestaurant De Perdstal
 • Lunch met 1 consumptie bij Herberg De Peel
 • Borrelhapje met 1 consumptie bij Pannenkoekenrestaurant De Perdstal

Happen & Trappen .. km
Happen & Stappen .. km

Regio Weert

Weert kent een rijke historie en wordt ook wel de Poort van Limburg genoemd. De stad van nu heeft nog de authenticiteit van toen en is een stad van traditie, cultuur, gezelligheid en natuur. De binnenstad heeft nog veel details van vroeger en mede dankzij de natuur en vele winkels heeft de stad een sfeervol centrum waar veel te beleven is.

 • Koffie en gebak bij Restaurant Schuttershoeve
 • Lunch incl. 1 consumptie bij Huyskamer Daatjeshoeve
 • Borrelhapje incl. 1 consumptie bij Restaurant Schuttershoeve

Happen & Trappen .. km
Happen & Stappen .. km

Regio Weert