Haarservice aan huis

Beoordeeld met een 7.5

Professionele hulp bij een haarstuk die bij u past

Haar maakt een belangrijk deel uit van ieders uiterlijk. Kaalheid of extreme dunheid van het haar kunnen voor persoonlijke problemen zorgen. Of het nu een medische of esthetische reden betreft, de haarwerkspecialist biedt een passende en persoonlijke oplossing die bij u past. Groene Kruis Ledenorganisatie werkt samen met Kapsalon Tarita Kleeven in Horst, Pea Muisers in Reuver en Huizenaar Haarwerk Specialisten in Venlo en Venray. Meer over onze samenwerkingspartners op het gebied van haarwerken? Die vindt u onderaan deze pagina.

Privacy

Of het nu een haarstuk, een pruik of een haaraanvulling is, de haarspecialist werkt in alle rust en is op privacy gericht. Ook is het mogelijk dat de haarwerkspecialist bij u thuis komt. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek worden uw wensen en de mogelijkheden besproken.

Ledenvoordeel

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteert u van €25 korting bij aanschaf van een haarstuk. Daarnaast krijgt u een geheel vrijblijvend intakegesprek. Voor leden worden er geen voorrijkosten berekend en u krijgt een gratis verzorgingspakket om uw haarstuk zo optimaal mogelijk te verzorgen.

Over Tarita Kleeven

Een verzorgd uiterlijk is voor veel mensen heel belangrijk en daar hoort dan ook een goed kapsel bij. Helaas kampen talloze mensen met haarverlies. De psychologische gevolgen van kaalheid zijn uiterst serieus. Angst, onzekerheid en depressie zijn frequent voorkomende verschijnselen. Vervanging of aanvulling van het eigen haar is de basis voor herstel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en een positief zelfbeeld.

Door sociaal betrokken te zijn bij mijn cliënten, de inzet van bekwame vakmensen en gebruik van kwaliteitsproducten draag ik bij aan een zo optimaal mogelijke levenstandaard voor mijn relaties. Door het toepassen van professioneel haarwerk biedt ik een maatwerkoplossing voor vervanging of aanvulling van het eigen haar - vakkundig, persoonlijk en betrokken. De basis daarvoor is mijn passie voor het vak.

Naast mijn kappers opleidingen en haarwerk cursussen heb ik ook de opleidingen dermatologie voor de hoofdhuid en visagie bij Mieke Petiet afgerond om zo een totaal concept van oplossingen en/of adviezen aan te kunnen bieden.

www.taritakleeven.nl

Over Tarita Kleeven

Over Pea Muisers

Maak kennis met Pea Muisers. Pea Muisers is al jarenlang actief binnen Groene Kruis Ledenorganisatie als kapper aan huis. Naast haar liefde voor het kappervak is Pea sinds kort ook actief voor Livage haarwerken.

Ze is naar eigen zeggen het ‘zorgzame’ type. Een eigenschap die de 52-jarige Pea Muisers in haar werk bijzonder goed van pas komt. Als franchiseneemster bij Livage haarwerken maakt zij niet alleen haarwerken voor vrouwen tijdens of na chemokuren, maar ontzorgt en begeleidt zij kankerpatiënten tijdens een zowel fysiek als mentaal slopend traject. ‘Het is enorm dankbaar werk’.

www.livage-haarwerken.nl/vestigingen/livage-roermond/

Over Pea Muisers
Over Huizenaar haarwerken

Over Huizenaar haarwerken

Het Huizenaar Haarwerkinstituut is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het aanmeten van haartoevoegingen van de grootte van een 'euro', tot een volledige haarprothese voor zowel dames als heren en kinderen. Huizenaar Haarwerkspecialisten heeft een luisterend oor voor de wensen van de klant. Belangrijk voor de klant is discretie en volledige privacy (dus niet in een kapsalon). 
De privacy wordt bewaakt door de klant te behandelen in een aparte behandelkamer. Niet elke klant stelt het op prijs gezien te worden bij het passen en meten van een haarwerk.

www.haarwerken.info

Overall cijfer

7.5

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Het ging allemaal zoals ik had verwacht. Fijn dat je vanuit Groene Kruis Ledenorganisatie een korting krijgt aangeboden.

7Mevrouw Thijssen, Belfeld, 15 februari 2018

Het is een hele opgave om te kiezen voor een haarstuk, maar ik werd ontzettend respectvol behandeld. Het voelde heel veilig en ben ontzettend tevreden met mijn haarstuk.

8Mevrouw Smit, Susteren, 4 januari 2018