Gratis lezing over het nut en noodzaak van verzekeringen en het voorkomen en beperken van schades.

Helaas hebben wij moeten besluiten dat onze lezing op 27 mei niet door kan gaan wegens het indammen van verdere verspreiding van het coronavirus. Wij proberen zo snel mogelijk met een nieuwe datum te komen. Leden die zich al hebben aangemeld ontvangen van ons nadere informatie per post.

Heeft u een eigen woning of een huurwoning? Gaat u wel eens met de auto op vakantie of heeft u een probleem met de buren? Bijna iedereen in Nederland heeft wel één of meerdere verzekeringen die hiermee te maken hebben. Maar wat is nu écht belangrijk om goed te verzekeren? Die mooie nieuwe elektrische fiets die u heeft gekocht of toch een inzittendenverzekering bij uw auto? Is die uitgebreide rechtsbijstand dekking nog wel nodig als de kinderen de deur uit zijn? De praktijk leert dat velen al heel wat jaren verzekeringen hebben die niet meer aansluiten bij de  persoonlijke situatie. De kans bestaat dat bepaalde zaken niet (meer) goed verzekerd zijn. U moet er niet aan denken dat uw huis afbrandt en dat u onderverzekerd bent! Maar het kan ook zijn dat uw verzekeringen heeft die juist overbodig zijn. Tijdens onze gratis lezing in samenwerking met Univé Venlo leren wij u alles over het nut en noodzaak van schadeverzekeringen.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze gratis lezing leert u alles wat met verzekeringen en het voorkomen en beperken van schades te maken heeft.

We geven bijvoorbeeld antwoord op vragen als:

  • Zijn er verplichte verzekeringen?
  • Allrisk of Beperkt Casco, wat houdt dit allemaal in?
  • Is uw huis niet onderverzekerd?
  • Gaat u op vakantie, wat is verstandig: een doorlopende of kortlopende verzekering?
  • Wat kunt u zelf doen om schades te voorkomen / beperken?
  • Wat zijn uw voordelen als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie bij Univé?

Deze middagen worden gegeven in de regio Venlo en Panningen. Op beiden middagen is een leuke winactie waarmee u een diner check kunt winnen t.w.v. € 75,-.

Guido & Bert

Guido en Bert zijn beide verzekeringsadviseurs bij Univé Venlo. Zij zullen u tijdens deze lezing alles vertellen over het nut en noodzaak van een schade- verzekering.

Gratis

Schrijf u nu in voor onze gratis lezing

Wilt u meer weten over verzekeringen, voorkomen en beperken van schades, schrijf u dan direct in want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Woensdag 27 mei van 14:00 uur tot 17:00 in Blerick = afgelast
Woensdag 30 september van 14:00 tot 17:00 in Panningen

Tijdens deze gratis lezing leert u alles wat met verzekeringen en het voorkomen en beperken van schades te maken heeft.

Aanmelden