Begin alvast met je goede voornemens

Als u écht iets wil veranderen zoals stoppen met roken, vaker gaan sporten of gezonder eten dan kunt u daar beter vandaag mee beginnen. Wacht niet tot het begin van het jaar, wanneer de sportscholen, dieetclubs en leveranciers van verse maaltijdboxen je proberen te verleiden om goede voornemens om te zetten in een abonnement. Bovendien nodigt de koude, donkere maand januari niet echt uit om enthousiast met iets nieuws te beginnen. Een echte veranderingen in leefstijl moet er een beetje inslijten; het duurt ongeveer vijf weken voordat iets een gewoonte is geworden.

Hoe fijn zou het zijn als u op één januari heel tevreden kunt zijn over de resultaten van de goede voornemens die u nu al maakt?

Meer tijd voor uzelf als goed voornemen

Dat is een van de mooiste goede voornemens! We nemen vaak te weinig tijd om te genieten van de dingen om ons heen. Daarom hebben wij weer verschillende uitjes voor u in petto! Met o.a. het leden wintermenu en een dagtocht naar Kevelaer inclusief kerstmarkt. Meer weten? Kijk dan verder op deze pagina.

Advies van onze ledenadviseur

Als leden organisatie van Groene Kruis, zijn we er voor onze leden. Ledenadviseur Sandra Hermans helpt leden met kleine én grote zorgvragen. Heeft u bijvoorbeeld vragen over hulpmiddelen uit de Medipoint Groene Kruis winkel, over mantelzorg of over een van onze diensten, dan kan onze ledenconsulent u adviseren.

Word nu lid en bespaar honderden euro’s

Direct lid worden