Iedereen wil gezond leven

We willen graag gezond ouder worden, het liefst zonder gebreken. Maar dat gaat niet vanzelf natuurlijk. Een gezonde leefstijl en een gezond BMI zijn de basis van uw gezondheid. Dus werkt u zich twee keer per week in het zweet om de conditie op peil te houden. U eet gezond en niet te veel, maakt bewuste keuzes. Maar is dat voldoende?
Wilt u ook weten hoe gezond u echt bent?

Vraag nu de gezondheidscheck aan

Snel en eenvoudig online

Doe de online gezondheidscheck. Het invullen van de vragenlijst van de duurt ongeveer 35 minuten.  Bent u ook klant van VGZ? Dan krijgt u een thuiskit toegestuurd zodat u u nog enekle thuis-testen kunt doen voor een nog uitgebreidere analyse van uw gezondheid. De uitslag ontvangt u vervolgens enkele dagen later.

De online test vraagt u eenvoudig aan via het aanvraagformulier:

Vraag nu de gezondheidscheck aan

Exclusief voor leden

In de actieperiode (t/m 30-11-2018) ontvangt u van VGZ, exclusief voor leden van Groene Kruis Ledenorganisatie, de online gezondheidscheck gratis en daarvoor hoeft u geen klant van VGZ te zijn.

BMI berekenen

BMI, body-mass index is een index die de verhouding tussen lengte en gewicht bij een volwassen man of vrouw weergeeft. Of u een gezond gewicht heeft, kunt u meten met de Body Mass Index (BMI) én uw middelomtrek. Er is niet één ideaal gewicht. Maar (veel) overgewicht kan leiden tot andere gezondheidsproblemen zoals te hoog cholesterol of een hoge bloeddruk.

Om gezond en fit te blijven, is het belangrijk dat u een gezond gewicht en een gezond vetpercentage heeft. Vrouwen hebben van nature een hoger vetpercentage dan mannen. Bij de gezondheidscheck wordt uw gewicht, vetpercentage en middelomtrek gemeten. Eventueel krijgt u tips en advies om uw leefstijl of levensstijl aan te passen.

De gezondheidscheck

De gezondheidscheck

Tijdens deze persoonlijke gezondheidscheck worden uw BMI, bloeddruk, glucose, cholesterol, vetpercentage en middelomtrek gemeten. Gezondheidsrisico’s worden zo vroegtijdig herkend. Op basis van de resultaten krijgt u een persoonlijk leefstijladvies en tips voor een gezond leven, zodat u mogelijke klachten kunt voorkomen. 

Vraag nu direct aan!

VGZ

VGZ

Groene Kruis Ledenorganisatie biedt via zorgverzekeraar VGZ een collectieve zorgverzekering aan. Daarmee profiteert u, als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie, direct van korting op de premie van de zorgverzekering. 

VGZ biedt verschillende zorgverzekeringen aan. Op de website kunt u er alles over lezen. Op iedere zorgverzekering wordt een korting gegeven.

Actievoorwaarden

  • Het aanbod is exclusief voor leden van Groene Kruis.
    Bent u nog geen lid? Geen probleem! Onze klantenservice neemt contact met u nadat u de aanvraag voor de gezondheidscheck ingevuld heeft om uw lidmaatschap in orde te maken.
  • Met deelname aan de gratis gezondheidscheck in de actieperiode gaat u akkoord dat u eenmalig en vrijblijvend een aanbod van Groene Kruis Ledenorganisatie en VGZ ontvangt voor de collectieve zorgverzekering voor 2019.
  • Heeft u vragen naar aanleiding van deze actie? Neemt u dan contact op met de klantenservice 085 048 06 08.
Actievoorwaarden

Word nu lid en bespaar honderden euro’s

Direct lid worden