Weer in balans met reflexzonetherapie

Herkent u het ook? Steeds weer die rugpijn. Steeds weer verkouden. Pijn in uw buik of een opgeblazen gevoel. Niet lekker in uw vel zitten. Moe, moe en nog eens moe. Ongemakken tijdens de zwangerschap. Of kreeg u de diagnose: leer er maar mee leven?

Dit is slechts een kleine greep uit een hele serie ongemakken die mogelijk opgelost kunnen worden met reflexzonetherapie.

Met reflexzonetherapie halen we het beste uit het leven!

Door stimulatie van bepaalde punten (reflexzones) op de voeten die corresponderen met organen en weefsels, bevorderen we een betere doorbloeding, een betere afvoer van afvalstoffen en een betere energiedoorstroming. Op deze manier wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam positief beïnvloed. Dit geeft de meest natuurlijke vorm van herstel bij vele klachten en ongemakken.

Reflexzonetherapie verbetert op een zeer ontspannende wijze de balans tussen lichaam en geest. Er wordt gekeken naar de gehele mens en niet alleen maar naar die ene klacht. Ook wordt er gekeken naar de voeding en leefstijl , omdat dit vaak mede de oorzaak is van de verschillende ongemakken. Het is een therapievorm, die al zo oud is als de mensheid. In het oude Egypte werden mensen reeds verlost van hun kwaaltjes via de voeten.

Reflexzonetherapie is geschikt voor jong en oud; werkt ook preventief en kan uitstekend naast andere reguliere behandelingen worden toegepast.

Reflexzonetherapie wordt (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar afhankelijk van uw aanvullende verzekering en gaat niet van uw eigen risico af. Verwijzing door (huis)arts of specialist is niet nodig.

Profiteer ook!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

20% korting

Ledenvoordeel

Bij het eerste bezoek aan de voetreflex ontvangt u 20% korting. Daarna ontvangt u nogmaals 20% korting deze kunt u zelf besteden, maar mag u ook cadeau geven aan een vriend of vriendin. Daarnaast krijgt u bij iedere 5e behandeling nog eens 10% korting.

Onze aangesloten samenwerkingspartners per regio

Regio Roermond > Paulien Driessen
Telefoonnummer 06 -21248007
www.pauliendriessen.nl

Regio Weert > José Janssen
Telefoonnummer 06 -15488378
www.feetinnerwellness.nl

Regio Born > Annita Puts
Telefoonnummer 06 - 48181479

Regio Haelen > Seline Beerens
Telefoonnummer 06 -51954941
www.reflexzone-seline.nl

Regio Maasbracht > Els Cordewener
Telefoonnummer 06- 52003602
www.eenstapbewuster.nl

Regio Horst > Sandra Poels
Telefoonnummer 06 -15490926
www.sandrapoels.nl

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met een van de aangesloten voetreflextherapeuten via bovenstaande gegevens. Zij zullen dan direct een afspraak met u inplannen.

Lid worden

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl