Ervaar de kracht van Mindfulness!

Iedereen heeft het druk, druk, druk. In uw hoofd, op het werk, cursussen, vergaderingen. De stopknop voor stress en piekeren heeft u zelf in de hand met het ontwikkelen van eenvoudige Mindfulnessvaardigheden.

Online training

De Live Mindfulness Online training bestaat uit zes live online lessen die u via uw telefoon, laptop of tablet kunt volgen op de plek die u kiest. Tijdens de Live online lessen maakt u op ontspannen wijze kennis met Mindfulness. Er wordt voldoende ruimte gecreëerd om uw ervaringen (anoniem) te delen met de andere groepsleden en uw vragen te stellen.

Clooser2 kan u tijdens de Live Mindfulness Online training extra ondersteunen met persoonlijke feedback en individuele gesprekken (online of bij Clooser2). Verdiepend, persoonlijk en afgestemd op het doel dat u wilt bereiken!

In samenwerking met Clooser2 worden deze Live Mindfulness Online trainingen georganiseerd. Voor meer informatie en de actuele trainingsdata bekijk de website van Clooser2.

Gratis voor VGZ verzekerden

Speciaal voor leden van Groene Kruis Ledenorganisatie die VGZ collectief aanvullend verzekerd zijn met pakket 'Goed, Beter & Best' worden deze trainingen geheel vergoed. Niet VGZ verzekerd? Dan ontvangt u als lid een korting van 15%. U betaalt dan nog maar €76,50 i.p.v. €90,-.

*De factuur kunt u declareren bij VGZ als u een collectieve aanvullende verzekering (goed, beter of best) heeft vanuit Groene Kruis Ledenorganisatie. LET OP: U moet nog ruimte hebben in uw preventiebudget om gebruik te maken van deze vergoeding. Bij het indienen van de factuur dient u de prestatiecode van de training te vermelden: 9912100

Wat is Mindfulness?

Leer in 6 weken tijd omgaan met stress door middel van de Live Mindfulness Online training. U wordt op een laagdrempelige manier begeleid naar een meer ontspannen leven. Met de oefeningen leert u gedachten los te laten en op de door uw gekozen momenten aandacht te hebben voor uzelf. Je past alles meteen toe in uw werk en dagelijks leven, want juist in stressvolle of onzekere tijden is het fijn de zekerheid en kracht in uzelf te ervaren!

Diverse korting

Ledenvoordeel

Heeft u het ook druk en ervaar je stress? Met deze Mindfulness training ontwikkelt u met eenvoudige oefenen vaardigheden om piekeren en stress te stoppen. In uw eigen tempo begeleid worden naar een meer ontspannen leven. Vind de kracht weer in uzelf.

Live Mindfulness Online training (6 lessen)
€90 voor niet leden
€76,50 voor leden

Aanvullend op de online training kunt u kiezen voor verschillende extra ondersteuning:

  • Schriftelijke feedback
  • Individuele Mindfulness training
  • 3 coachings gesprekken

Ook op deze persoonlijke extra ondersteuning ontvangt u 15% korting

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Kijk dan op www.C2Mindfulness.nl/gkl en schrijf u in!

Direct aanmelden?

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

9

Gebaseerd op
1 beoordelingen

Ervaringen

Voorheen werd ik geleefd door mijn gedachten, ik had er geen grip op. Dankzij de mindfulness cursus heb ik dat wel weer. Ik heb geleerd om me niet langer te laten sturen door mijn gedachten en emoties. Ik weet nu dat ik mijn gedachten niet ben en ik laat me er ook niet langer door sturen.

9Ank Arts, 4 januari 2018