Stoppen met roken

Beoordeeld met een 8.5

Denkt u aan een rookvrij leven?

Ondanks alle nadelen van het roken is het wegleggen van een sigaret erg lastig. Heeft u al eens geprobeerd te stoppen maar lukt het niet alleen, of wilt u stoppen voor uw gezondheid? Stoppen is mogelijk met de juiste begeleiding. Rookvrij leven biedt vele voordelen en draagt bij aan een fitter en gezonder leven. Daar helpen wij u graag bij!

Het heeft altijd effect

Het is nooit te laat om te stoppen. Stoppen verkleint het risico op ziekten zoals kanker, verschillende longziekten, netvliesveroudering, hart- en vaatziekten én draagt bij aan een gezonder leven. Daarnaast is het voor (aanstaande) ouders een extra motivator, want het vergroot de kans op zwangerschap én verlaagt het risico op aandoeningen bij de baby.

Persoonlijk en gekwalificeerd programma

Met goede hulp wordt de kans groter om van het roken af te komen. Daarom bieden wij de hulp van Aesculaap Medische Assistentie. Als u wilt stoppen met roken is het belangrijk om u goed voor te bereiden. Het is namelijk een proces van verandering. Met professionele en persoonlijke hulp leert u zelf uw vicieuze cirkel van verslaving en gewoonten te doorbreken. Maar liefst 64% van de gestopte rokers is na 1 jaar nog steeds rookvrij!

 

Haal meer uit je lidmaatschap!

Bespaar op gezonder leven, hulp in en om huis, zorg bij u thuis en voordelige dagjes uit met korting.

Het Groene Kruis lidmaatschap kost voor het hele gezin slechts €14,95 per kalenderjaar.

€50 korting

Ledenvoordeel

Heeft u al eens geprobeerd te stoppen met roken maar lukt het niet? Aesculaap helpt u! Voor de leden van het Groene Kruis is er tot wel €50 korting op begeleiding met een persoonlijk en gekwalificeerd 9-uur durend programma! Uw zorgverzekeraar biedt wellicht aanvullende vergoedingen. Een rookvrij leven draagt bij aan een fitter en gezonder leven.

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Direct lid worden

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

8.5

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Ik ben erg tevreden met de persoonlijke begeleiding.

8Meneer Janssen, Panningen, 15 februari 2018

Ik rookte al 40 jaar en zonder hulp lukte stoppen met roken me niet. Toen ik hoorde van persoonlijke begeleiding ben ik dit traject ingegaan. Tijdens dit traject krijg je handvaten aangereikt voor jouw persoonlijke situatie. Dit heeft mij geholpen om te stoppen met roken. Sinds ik ben gestopt met roken voel ik me fysiek en mentaal fitter. Ik kan het iedereen aanraden!

9Wim Jaspers, Eindhoven, 4 januari 2018