Slaapproblemen

Beoordeeld met een 7.3

Samen werken aan een goede nachtrust

Heeft u last van slapeloosheid, slecht inslapen, wakker liggen, lusteloosheid of heeft u een slechte concentratie? Dan is slaapbegeleiding iets voor u. Groene Kruis werkt hiervoor samen met Aesculaap Medische Assistentie, zodat u lekkerder en beter kunt slapen.

Aesculaap kan u helpen beter te slapen. Dat vraagt ook inzet van uzelf. Een gezonde leefstijl met gezonde voeding en voldoende beweging helpen ook om u beter te laten slapen. Is er een medische oorzaak voor uw slaapprobleem, dan kan Aesculaap u helaas niet helpen.

Groene Kruis leden ontvangen €50 ledenvoordeel op het totaal bedrag van het 9-urige begeleidingsprogramma. Neem ook contact op met uw zorgverzekeraar voor eventuele vergoedingen.

Aesculaap helpt u

Ongeveer 1/3 van alle mensen heeft moeite met slapen. De manier waarop u omgaat met uw slaapprobleem bepaalt of de slapeloosheid chronisch wordt. Om beter en lekker te slapen kan het nodig zijn om uw leefstijl te veranderen. Met professionele hulp leert u zelf de vicieuze cirkel te doorbreken. Uw eigen motivatie en actieve inzet bepalen voor een groot deel het effect. De aanpak van Lekker Slapen is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dit programma omvat 8 gesprekken en duurt tussen de 4 en 6 maanden, inclusief thuiswerk en slaapoefeningen.

€50 korting

Ledenvoordeel

Last van slapeloosheid, slecht inslapen, wakker liggen, lusteloosheid of heeft u een slechte concentratie?

De persoonlijke intensieve begeleiding wordt uitgevoerd door Linda de Boer van Aesculaap Medische Assistentie. De Lekker Slapen-begeleiding vindt plaats bij u in de buurt. Daarnaast profiteert u als lid ook nog eens van €50 korting op het 9-urige begeleidingsprogramma.

Om lekker te slapen kan het ook nodig zijn om uw leefstijl te verandereren met gezonde voeding en voldoende beweging.

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens.

Direct lid worden

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

7.3

Gebaseerd op
2 beoordelingen

Ervaringen

Ik slaap weer als een roosje!

7.5Meneer Steegh, Susteren, 15 februari 2018

Dankzij de Lekker Slapen cursus heb ik minder last van slapeloosheid. Ik kreeg goede begeleiding en kreeg de juiste handvaten aangereikt.

7Mevrouw Brentjes, Venlo, 4 januari 2018