Fitness met korting

Beoordeeld met een 7

Afvallen, cardio en krachttraining

Regelmatig bewegen is goed voor de gezondheid. Steeds meer mensen zijn met een gezonde levensstijl bezig. Groene Kruis Ledenorganisatie ondersteunt haar leden hier graag bij. Daarom bieden wij u fitness met korting bij diverse sportscholen bij u in de buurt. Om gebruik te maken van het voordeel, meldt u zich aan bij de sportschool naar keuze. Vergeet niet uw Groene Kruis ledenpas mee te nemen en laat deze zien bij uw inschrijving. Voor een aantal sportscholen werken wij samen met BedrijfsFitnessOnline, hiervoor dient u zich in te schrijven via hun website. Meer informatie hierover kunt u onderaan de pagina vinden.

Specifiek voor 55-plussers

Jonge mensen bewegen op een andere wijze dan 50+'ers. Een aantal sportscholen biedt daar speciale aandacht aan. Bij Leslie's sportschool, Sportschool hof te Berkel en Roermond Vitaal kunt u fitnessen met korting.

Deelnemende sportscholen

Laco Sportcentrum Leudal & Nederweert

  • Bij een 1-jarig member abonnement ontvangt u 2 maanden sporten gratis.
  • Bij een 6 maanden member abonnement ontvangt u 1 maand sporten gratis.
  • Bij een verlenging van een 1-jarig member abonnement (geen maandelijks opzegbaar abonnement) ontvangt u nogmaals 1 maand gratis.

LifeStyleClub Sporthelden

  • €5,50 korting per maand op het reguliere All-in abonnement (maandelijks opzegbaar) (groepslessen, sauna, infraroodcabine, fitnessruimte).
  • LifeStyleClub Sporthelden hanteert geen inschrijfgeld.

Gruijthuijsen Weert (Centrum) & Stramproy

  • 5% korting op een jaarkaart 1x per week en op de jaarkaart onbeperkt.
  • Normaal tarief voor de screening van €30,-.

Just Be Fit Gezondheidsstudio Meerlo

  • Bij een 12 maanden abonnement ontvangt u eenmalig 2 maanden sporten gratis.
  • Eenmalig inschrijfgeld van €15,-.

Workout Horst

  • €4,90 korting per maand op het reguliere All-in abonnement normaal €59.90

Voor de actuele prijzen van onze samenwerkingspartner kunt u contact opnemen met de desbetreffende sportschool.

Wij werken voor een aantal sportscholen samen met BedrijfsFitnessOnline.

Voor de actuele prijzen van bovenstaande sportscholen kunt u kijken op de website van BedrijfsFitnessOnline of bellen met telefoonnummer 070-3014034 en kies voor optie 1. Op de algemene pagina van BedrijfsFitnessOnline kunt u een tarievenlijst vinden met de actuele kortingen

Stel uw vraag aan Angelique

Heeft u een vraag over een van onze diensten of bent u zoek naar de weg in het zorglandschap? Onze ledenadviseur Angelique helpt u graag verder!

Zij is er voor al uw vragen over het lidmaatschap én meer! U kunt uw vraag telefonisch stellen aan Angelique, maar u kunt haar ook een e-mail sturen door op onderstaande button de klikken.

€24,- min. korting

Ledenvoordeel

Regelmatig bewegen is goed voor uw gezondheid. U blijft fit en gezond. Sport daarom nu met korting op fitness bij verschillende sportcentra.

Leden krijgen minimaal €24,- korting per jaar per abonnement. Sportscholen vindt u in Echt, Venlo, Roermond, Venray, Nederweert, Panningen, Weert, Stramproy en Bergen.

Als u nu lid wordt, profiteert u direct van de korting.

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op met Groene Kruis Ledenorganisatie via onderstaande gegevens. Voor de meest actuele prijzen kunt u de website van onze samenwerkingspartner raadplegen.

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl

Overall cijfer

7

Gebaseerd op
1 beoordelingen

Ervaringen

Fitness met korting van het Groene Kruis ontzettend handig!

7Anoniem, 27 maart 2018