Fitavie bloeien door bewegen

Kom samen in beweging!

Fitavie is een innovatief online beweegprogramma, gericht op het versterken van de zelfredzaamheid van ouderen. Fitavie is een coach die u en/of uw naaste elke dag helpt bij bewegen. En dat op een leuke, laagdrempelige en slimme manier. U kunt zelf aangeven welke dagelijkse handelingen belangrijk zijn om te doen en te blijven doen en wat de mogelijkheden en/of beperkingen zijn. Fitavie maakt automatisch een (op maat) uitdagend en leuk week- of maandprogramma.

De 65-plussers vormen een groep die de komende decennia groeit van ruim 3 miljoen in 2016 tot 4,8 miljoen in 2040.  De vergrijzing in Nederland brengt de komende decennia zowel kansen als uitdagingen met zich mee. Fitavie wil middels functioneel bewegen op een leuke, laagdrempelige en slimme manier hieraan een positieve bijdrage leveren. Fitavie is een coach die u en uw naaste, cliënt of patiënt elke dag helpt bij bewegen. En dat op een leuke en gerichte manier. U geeft samen aan welke dagelijkse handelingen belangrijk zijn om te doen en te blijven doen. U geeft aan wat de mogelijkheden en beperkingen zijn en Fitavie maakt automatisch een (op maat) uitdagend en leuk week- of maandprogramma. Door reactie te geven op de oefeningen leert het programma de gebruiker(s) steeds beter kennen en zal Fitavie de gebruiker(s) steeds beter bedienen en adviseren. Ook op maat af te stemmen op (de mate van) dementie van de gebruiker. Beschikbaar voor zowel Apple als Android.

 

Eerst Fitavie proberen? We hebben nog een paar gratis licenties!

Zou u eerst Fitavie een tijdje willen proberen? We hebben nog een aantal gratis licenties over! Zo kunt u 6 maanden lang Fitavie uitproberen zonder dat het u wat kost! Een gratis licenties aanvragen? Klik dan hier.

Bekijk hier alvast een voorbeeld video

Gebruik maken van deze korting?

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie ontvangt u 50% korting op uw jaarabonnement. De kosten bedragen voor u als lid dus maar €23,88 per jaar.

 

Alles in één intelligente app

Fitavie is handig, logisch en slim! Dit alles vormgegeven in een eenvoudig en leesbaar scherm. Zo kan iedereen, zonder eerst uitgebreid te moeten studeren hoe alles werkt, in een handomdraai aan de slag. De hoeveelheid aan slimme technologie is zo toegepast dat hoe vaker u Fitavie gebruikt, hoe meer u de voordelen er van merkt.

Fitavie heeft een uitgebreide bibliotheek met meer dan 100 oefeningen en ruim 160 variaties. Oefeningen zijn gericht op balans, kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, maar ook op fijne motoriek. De intensiteit van de meeste oefeningen varieert van licht tot intensief. Het handige is dat Fitavie u (op basis van uw profiel) zelf voorstellen doet voor een programma en dat u geen kennis van bewegen nodig heeft om tot een leuk en op maat gericht programma te komen. Uw eigen keuze voor dagelijkse activiteiten staat centraal en niet de oefeningen op zich.

In blokken van maximaal 3 x 10 minuten per dag past ieder beweegschema zo prima in uw eigen dagritme. 

Alles in één intelligente app
50% korting

Ledenvoordeel

Als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie krijgt u 50% op het jaarabonnement van Fitavie. De kosten bedragen voor u als lid dus maar €23,88 per jaar. Via onderstaande button kunt u het abonnement direct afsluiten en vervolgens de applicatie te downloaden op uw telefoon of tablet.

Wilt u graag meer weten over Fitavie? Bekijk dan de website www.fitavie.nl

Gebruik dit voordeel

Meer weten?

Klantenservice Ledenorganisatie,
Telefoon: 088 – 61 076 54,
ledenorganisatie@dezorggroep.nl